Ambasadorzy fundacji

Jarosław Jach
Ambasador Fundacji od marca 2016 roku. Piłkarz grający na pozycji środkowego obrońcy w angielskim klubie Premier League, Crystal Palace. Do jednej z najlepszej lig świata trafił w styczniu 2018 roku z Zagłębia Lubin, którego barw bronił przez siedem lat, rozgrywając w polskiej Ekstraklasie 55 meczów, w których zdobył cztery bramki. Swoje pierwsze piłkarskie kroki stawiał w Pogonie Pieszyce, grał także w Lechii Dzierżoniów. W listopadzie 2017 roku, zadebiutował w dorosłej Reprezentacji Polski, występując w towarzyskim meczu z Urugwajem. Ma także na koncie występy we wszystkich meczach reprezentacji podczas młodzieżowych Mistrzostw Europy w Polsce w 2017 roku.

Łukasz Moneta
Jest Ambasadorem od marca 2016 roku. Lewoskrzydłowy, grający obecnie dla Zagłębia Lubin, do którego jest wypożyczony z Legii Warszawa. Pochodzi z Raciborza, gdzie rozpoczynał swoją karierę w takich klubach jak. Grał także w Wigrach Suwałki i Ruchu Chorzów. Wystąpił na młodzieżowych Mistrzostwach Europy w 2017 roku, strzelając bramkę w meczu fazy grupowej ze Szwecją.

Tomasz Nawrotka
Ambasadorem naszej Fundacji został w listopadzie 2017 roku. Piłkarz urodzony w 1997 roku, będący wychowankiem Concordii Elbląg. W 2014 roku został wychwycony przez Legię Warszawa, którą podpisał kontrakt. Obecnie gra na wypożyczeniu w pierwszoligowym Zagłębiu Sosnowiec.
Darmowy Program PIT
Darmowe rozliczenie PIT możliwe jest dzięki firmie PITax.pl Łatwe podatki