wspierają

nas

Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!Podziękowania za darowiznęW pomoc Dzieciom chorującym na cukrzycę zaangażowała się kolejna firma! Bardzo nas cieszy, że możemy wyróżnić nowego Darczyńcę - Polskie Centrum Dachowe https://polskiecentrumdachowe.pl/DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Hochland Polska sp z o.o., która po raz kolejny wsparła finansowo inicjatywę Słodkiej Polski!PodziękowaniaW naszych sercach robi się cieplej na myśl o pomocy od Darczyńców. Chcielibyśmy podziękować Agencji AFTERWEB https://afterweb.pl/ - to jedna z firm, która jest z nami już jakiś czas.DziękujemyNasza Fundacja dziękuje nowemu Darczyńcy, czyli AIF Kancelarii https://www.aif.com.pl/

Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!

Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska. Jednym z głównych elementów misji naszej Fundacji jest szerzenie edukacji związanej z cukrzycą w środowiskach, w których funkcjonują nasi Podopieczni. Umiejętność efektywnego i skutecznego przekazania wiedzy przez naszych Edukatorów znacząco wpływa na wzrost świadomości społecznej potrzeb osób z cukrzycą. Dziękujemy trenerom Grażyna Młynarczyk i Robert Umpirowicz za szkolenie idealnie dopasowane do naszych potrzeb, za materiały, poświęcony czas oraz za wszelkie wskazówki, dzięki którym edukacja społeczna naszej Fundacji jeszcze skuteczniej dotrze do szerokiego kręgu odbiorców!