wspierają

nas

Dziękujemy!Każde wsparcie, które otrzymujemy od zewnętrznych firm, dodaje nam skrzydeł! Dziś chcemy podziękować sklepowi MURRANO https://www.murrano.pl/ , który na co dzień sprzedaje prezenty, a dziś prezent sprawił nam.Dziękujemy!Sierpień w pełni, a my nie możemy narzekać na brak dobrych wieści! Do grona naszych Darczyńców dołączyła Agencja IN https://inpozycjonowanie.pl/ Dziękujemy za pomoc i zaangażowanie w projekty, które prowadzimy.Dziękujemy!!!W te wakacje mamy wiele powodów do radości! Jednym z nich jest stale wydłużająca się lista darczyńców. Dołączyła do niej Kancelaria Prawna R. Ptak & Wspólnicy.Dziękujemy!Majowy Darczyńca, który zechciał wspomóc Dzieci chorujące na cukrzycę, to firma FELDHAUS KLINKER (https://www.feldhaus.pl/).Dziękujemy!Jest nam bardzo miło powitać wśród Darczyńców nową firmę - Agencję INSEO (https://www.inseo.pl/).PodziękowaniaJesteśmy bardzo wdzięczni Agencji AFTERWEB (https://afterweb.pl/) oraz wszystkim innym firmom zewnętrznym, które w tym trudnym czasie pomagają naszej Fundacji. Dzięki Państwu umacniamy się w przekonaniu, że wspieranie Dzieci chorujących na cukrzycę ma sens. Wspólnie możemy więcej!PodziękowaniaSerdecznie dziękujemy Przedsiębiorstwu HAK (https://www.hak.com.pl/hak/), które doceniło naszą fundacyjną działalność.Podziękowania dla Centrali Farmaceutycznej CEFARM S.ABardzo DZIĘKUJEMY Centrali Farmaceutycznej CEFARM S.A. za upominki przekazane dla Podopiecznych Fundacji!

Podziękowania

Jest nam bardzo miło otrzymywać dobre wieści! Dziękujemy AIF Kancelarii https://www.tuodszkodowania.pl/ za pomoc w formie darowizny.

Dla naszej Fundacji każda taka wiadomość to powód do dużej radości - tak niewiele trzeba, żeby czynić dobro. I choć wakacje powoli dobiegają końca, pozytywny nastrój wcale nas nie opuszcza. Oby tak pozostało!