wspierają

nas

PodziękowaniaW naszych sercach robi się cieplej na myśl o pomocy od Darczyńców. Chcielibyśmy podziękować Agencji AFTERWEB https://afterweb.pl/ - to jedna z firm, która jest z nami już jakiś czas.DziękujemyNasza Fundacja dziękuje nowemu Darczyńcy, czyli AIF Kancelarii https://www.aif.com.pl/DziękujemyKoniec roku nadchodzi wielkimi krokami, ale przedświąteczne przygotowania nie sprawiły, że zapomnieli o nas Darczyńcy. W ich gronie powitaliśmy dzisiaj firmę OMEGA SYSTEM https://omegasystem.pl/ , co niezmiernie nas cieszy.PodziękowaniaChcieliśmy wyrazić wdzięczność wobec firmy ST Print https://stojakitekturowe.pl/ , która wspomogła nas darowizną. W tym szczególnym czasie pamięć o potrzebujących jest na wagę złota! Wspierajmy się, zarażajmy optymizmem i wiarą w lepsze jutro.Dziękujemy!Każde wsparcie, które otrzymujemy od zewnętrznych firm, dodaje nam skrzydeł! Dziś chcemy podziękować sklepowi MURRANO https://www.murrano.pl/ , który na co dzień sprzedaje prezenty, a dziś prezent sprawił nam.PodziękowaniaJest nam bardzo miło otrzymywać dobre wieści! Dziękujemy AIF Kancelarii https://www.tuodszkodowania.pl/ za pomoc w formie darowizny.Dziękujemy!Sierpień w pełni, a my nie możemy narzekać na brak dobrych wieści! Do grona naszych Darczyńców dołączyła Agencja IN https://inpozycjonowanie.pl/ Dziękujemy za pomoc i zaangażowanie w projekty, które prowadzimy.Dziękujemy!!!W te wakacje mamy wiele powodów do radości! Jednym z nich jest stale wydłużająca się lista darczyńców. Dołączyła do niej Kancelaria Prawna R. Ptak & Wspólnicy.

Podziękowania

Jesteśmy bardzo wdzięczni Agencji AFTERWEB (https://afterweb.pl/) oraz wszystkim innym firmom zewnętrznym, które w tym trudnym czasie pomagają naszej Fundacji.

Dzięki Państwu umacniamy się w przekonaniu, że wspieranie Dzieci chorujących na cukrzycę ma sens. Wspólnie możemy więcej!