wspierają

nas

PodziękowaniaChcieliśmy wyrazić wdzięczność wobec firmy ST Print https://stojakitekturowe.pl/ , która wspomogła nas darowizną. W tym szczególnym czasie pamięć o potrzebujących jest na wagę złota! Wspierajmy się, zarażajmy optymizmem i wiarą w lepsze jutro.Dziękujemy!Każde wsparcie, które otrzymujemy od zewnętrznych firm, dodaje nam skrzydeł! Dziś chcemy podziękować sklepowi MURRANO https://www.murrano.pl/ , który na co dzień sprzedaje prezenty, a dziś prezent sprawił nam.PodziękowaniaJest nam bardzo miło otrzymywać dobre wieści! Dziękujemy AIF Kancelarii https://www.tuodszkodowania.pl/ za pomoc w formie darowizny.Dziękujemy!Sierpień w pełni, a my nie możemy narzekać na brak dobrych wieści! Do grona naszych Darczyńców dołączyła Agencja IN https://inpozycjonowanie.pl/ Dziękujemy za pomoc i zaangażowanie w projekty, które prowadzimy.Dziękujemy!!!W te wakacje mamy wiele powodów do radości! Jednym z nich jest stale wydłużająca się lista darczyńców. Dołączyła do niej Kancelaria Prawna R. Ptak & Wspólnicy.Dziękujemy!Majowy Darczyńca, który zechciał wspomóc Dzieci chorujące na cukrzycę, to firma FELDHAUS KLINKER (https://www.feldhaus.pl/).Dziękujemy!Jest nam bardzo miło powitać wśród Darczyńców nową firmę - Agencję INSEO (https://www.inseo.pl/).PodziękowaniaJesteśmy bardzo wdzięczni Agencji AFTERWEB (https://afterweb.pl/) oraz wszystkim innym firmom zewnętrznym, które w tym trudnym czasie pomagają naszej Fundacji. Dzięki Państwu umacniamy się w przekonaniu, że wspieranie Dzieci chorujących na cukrzycę ma sens. Wspólnie możemy więcej!

Ambasadorzy fundacji

Jarosław Jach
Ambasador Fundacji od marca 2016 roku. Piłkarz grający na pozycji środkowego obrońcy w angielskim klubie Premier League, Crystal Palace. Do jednej z najlepszej lig świata trafił w styczniu 2018 roku z Zagłębia Lubin, którego barw bronił przez siedem lat, rozgrywając w polskiej Ekstraklasie 55 meczów, w których zdobył cztery bramki. Swoje pierwsze piłkarskie kroki stawiał w Pogonie Pieszyce, grał także w Lechii Dzierżoniów. W listopadzie 2017 roku, zadebiutował w dorosłej Reprezentacji Polski, występując w towarzyskim meczu z Urugwajem. Ma także na koncie występy we wszystkich meczach reprezentacji podczas młodzieżowych Mistrzostw Europy w Polsce w 2017 roku.

Łukasz Moneta
Jest Ambasadorem od marca 2016 roku. Pochodzący z Raciborza, lewoskrzydłowy. Występował na boiskach Ekstraklasy w barwach takich klubów, jak Legia Warszawa, Ruch Chorzów i Zagłębie Lubin. Wystąpił na młodzieżowych Mistrzostwach Europy w 2017 roku, strzelając bramkę w meczu fazy grupowej ze Szwecją.

Tomasz Nawotka
Ambasadorem naszej Fundacji został w listopadzie 2017 roku. Piłkarz urodzony w 1997 roku, będący wychowankiem Concordii Elbląg. W 2014 roku został wychwycony przez Legię Warszawa, którą podpisał kontrakt i której zawodnikiem jest do dziś.

MONIKA JAKUBCZYK-GIERAŃCZYK

ANNA JAKUĆ

JOLANTA OJCZYK

ZUZANNA ŚWIERCZYŃSKA

ZUZANNA ŚWIERCZYŃSKA,   Marketingowiec, Ambasador Fundacji od listopada 2019 roku.

PIOTR FALFUS

ADAM NIEDZIAŁEK

ADAM NIEDZIAŁEK,   Branża IT, pracuje m. in. przy systemach pomp zamknietych (sztuczna trzustka), wspiera Fundację od wielu lat.

CEZARY PIETRZAK

CEZARY PIETRZAK,   Branża IT, od dawna doradza Fundacji i sluży licznymi kontaktami.

ŁUKASZ WACHOWSKI

Medycyna Praktyczna