wspierają

nas

Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.Podziękowania za darowiznęW pomoc Dzieciom chorującym na cukrzycę zaangażowała się kolejna firma! Bardzo nas cieszy, że możemy wyróżnić nowego Darczyńcę - Polskie Centrum Dachowe https://polskiecentrumdachowe.pl/DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Hochland Polska sp z o.o., która po raz kolejny wsparła finansowo inicjatywę Słodkiej Polski!PodziękowaniaW naszych sercach robi się cieplej na myśl o pomocy od Darczyńców. Chcielibyśmy podziękować Agencji AFTERWEB https://afterweb.pl/ - to jedna z firm, która jest z nami już jakiś czas.DziękujemyNasza Fundacja dziękuje nowemu Darczyńcy, czyli AIF Kancelarii https://www.aif.com.pl/DziękujemyKoniec roku nadchodzi wielkimi krokami, ale przedświąteczne przygotowania nie sprawiły, że zapomnieli o nas Darczyńcy. W ich gronie powitaliśmy dzisiaj firmę OMEGA SYSTEM https://omegasystem.pl/ , co niezmiernie nas cieszy.PodziękowaniaChcieliśmy wyrazić wdzięczność wobec firmy ST Print https://stojakitekturowe.pl/ , która wspomogła nas darowizną. W tym szczególnym czasie pamięć o potrzebujących jest na wagę złota! Wspierajmy się, zarażajmy optymizmem i wiarą w lepsze jutro.Dziękujemy!Każde wsparcie, które otrzymujemy od zewnętrznych firm, dodaje nam skrzydeł! Dziś chcemy podziękować sklepowi MURRANO https://www.murrano.pl/ , który na co dzień sprzedaje prezenty, a dziś prezent sprawił nam.

Ambasadorzy fundacji

Jarosław Jach
Ambasador Fundacji od marca 2016 roku. Piłkarz grający na pozycji środkowego obrońcy w angielskim klubie Premier League, Crystal Palace. Do jednej z najlepszej lig świata trafił w styczniu 2018 roku z Zagłębia Lubin, którego barw bronił przez siedem lat, rozgrywając w polskiej Ekstraklasie 55 meczów, w których zdobył cztery bramki. Swoje pierwsze piłkarskie kroki stawiał w Pogonie Pieszyce, grał także w Lechii Dzierżoniów. W listopadzie 2017 roku, zadebiutował w dorosłej Reprezentacji Polski, występując w towarzyskim meczu z Urugwajem. Ma także na koncie występy we wszystkich meczach reprezentacji podczas młodzieżowych Mistrzostw Europy w Polsce w 2017 roku. Obecnie jest wypożyczony do Rakowa Częstochowa.

Łukasz Moneta
Jest Ambasadorem od marca 2016 roku. Zawodnik GKS-u Tychy. Pochodzący z Raciborza, lewoskrzydłowy. Występował na boiskach Ekstraklasy w barwach takich klubów, jak Legia Warszawa, Ruch Chorzów i Zagłębie Lubin. Wystąpił na młodzieżowych Mistrzostwach Europy w 2017 roku, strzelając bramkę w meczu fazy grupowej ze Szwecją.

Tomasz Nawotka
Ambasadorem naszej Fundacji został w listopadzie 2017 roku. Piłkarz urodzony w 1997 roku, będący wychowankiem Concordii Elbląg. W 2014 roku został wychwycony przez Legię Warszawa, którą podpisał kontrakt i której zawodnikiem jest do dziś. Obecnie jest wypożyczony do ŁKS-u Łódź.

MONIKA JAKUBCZYK-GIERAŃCZYK

- Ekspert w dziedzinie zarządzania zasobami ludzkimi z ponad 16-letnim doświadczeniem

- Pozyskuje wsparcie rzeczowe od firmy Nestle na wydarzenia fundacyjne, spotkania integracyjne i turniej Insulin on Board.
ANNA JAKUĆ

- Manager ds. Emisji Instrumentów Dłużnych.

- Gadżety od Rafała Sonika na turnieje, turnusy, kolonie.

- Pozyskanie fantów na loterię na bal karnawałowy.

- Zaangażowanie rodziny do pomocy w działaniach Fundacji

JOLANTA OJCZYK

- Dziennikarka od 20 lat związana z dziennikarstwem prawnym

- Od marca 2020 pochłonięta analizą i krytyką tematów związanych z pandemią

- Promocja Fundacji i jej działań (np. turniej Insulin on Board) w mediach ogólnopolskich.

ZUZANNA ŚWIERCZYŃSKA

ZUZANNA ŚWIERCZYŃSKA,

- Specjalista w dziedzinie marketingu.

- Wsparcie w dziale pozyskiwania funduszy.

- Zaangażowanie przy organizacji turnieju Insulin on Board Cup.

PIOTR FALFUS

PIOTR FALFUS,

- Managing Director w Ornsson Solution (outsourcing usług, szkolenia).

- Gadżety od firmy 3M.

- Projekt pośrednictwa pracy dla diabetyków/podopiecznych Fundacji.

- Zaangażowanie rodziny do pomocy w działaniach Fundacji.

ADAM NIEDZIAŁEK

-ADAM NIEDZIAŁEK,

- Specjalista IT, pasjonuje się alternatywnymi sposobami leczenia cukrzycy

- Wspiera dział nowych technologii.

- Bezpośredni kontakt i wsparcie podopiecznych w sprawach technicznych dot. sztucznej trzustki i nie tylko.

- Święty Mikołaj :)

CEZARY PIETRZAK

CEZARY PIETRZAK,

- Specjalista w branży IT

- Tata 4 dzieci

- Pozyskanie wolontariuszy do pracy na rzecz Fundacji oraz środków finansowych od firmy IBM (projekt w toku).

ŁUKASZ WACHOWSKI

ŁUKASZ WACHOWSKI,

- Dyrektor Departamentu Rozgrywek Krajowych PZPN

- Wsparcie Fundacji ze strony PZPN: licytacje koszulek, m.in. Roberta Lewandowskiego - dochód ponad17 tys zł