nowości

sportowe

INSULIN ON BOARD CUP 22 ZA NAMI!W dniach 18-19 czerwca 2022 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie, odbyła się czwarta edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2022.ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI OBOZÓW SPORTOWYCH (WRZESIEŃ 2022 R.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Zapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!W dniach 18-19 CZERWCA w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP. Zapraszamy do zapisów!WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!Rozpoczynamy zapisy na turniej piłkarski w Suchym Lesie k. Poznania, 4-6 marca.PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU, a młodzież i dorosłych na zajęcia z siatkówki i koszykówki!

ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI OBOZÓW SPORTOWYCH (WRZESIEŃ 2022 R.)

W związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu  „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”  współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.

Szczegóły:

Zapytanie ofertowe nr 1/D/2022/cz.3

Serdecznie zapraszamy do składania ofert do dnia 14 czerwca 2022r. do godz. 12.00.

Postępowanie prowadzone jest z zachowaniem zasady konkurencyjności i równego traktowania.

W dniu 14 czerwca 2022 zakończono procedurę zapytania ofertowego 1/D/2022/cz.3
Komunikat o wybraniu wykonawcy:

dofinansowano ze środków PFRON

nazwa zadania: "DIABTEAM 2022 - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"

dofinansowanie: 272.160,00 zł

całkowita wartość: 466.027,40 zł