nowości

sportowe

INSULIN ON BOARD CUP 22 ZA NAMI!W dniach 18-19 czerwca 2022 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie, odbyła się czwarta edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2022.ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI OBOZÓW SPORTOWYCH (WRZESIEŃ 2022 R.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Zapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!W dniach 18-19 CZERWCA w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP. Zapraszamy do zapisów!WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!Rozpoczynamy zapisy na turniej piłkarski w Suchym Lesie k. Poznania, 4-6 marca.PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU, a młodzież i dorosłych na zajęcia z siatkówki i koszykówki!

Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!

W dniach 18-19 czerwca w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP

W tym roku międzynarodowo, na turnieju wystąpią drużyny z Chorwacji, Portugalii, Słowacji, Ukrainy i Bułgarii.

Zapraszamy do udziału wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły) w następujących kategoriach wiekowych:

- 2011 i młodsi

- 2008-2010

- 2004-2007

- dorośli

Pierwsze mecze turnieju przewidziane są w sobotę na godzinę 11:40 na boisku, przy ul. Strumykowej 21 w Białołęckim Ośrodku Sportu w Warszawie, natomiast uroczyste rozpoczęcie turnieju nastąpi o 13:00.

W sobotę turniej potrwa do godziny 19, natomiast w niedzielę rozpoczynamy o 10, a zakończenie turnieju i rozdanie nagród przewidujemy o 16.

Informujemy, że Fundacja zwraca koszt noclegu dla zawodnika i jednego opiekuna oraz zapewnia wyżywienie podczas turnieju. Zgłoszenia przyjmujemy do końca marca na mail: sport@fundacja-cukrzyca.pl W zgłoszeniu prosimy podać: Imię i nazwisko dziecka, miasto zamieszkania, telefon kontaktowy oraz załączyć aktualne orzeczenie o niepełnosprawności. Istnieje również możliwość uzyskania zniżki na przejazd środkami transportu publicznego (np. PKP) – zniżka78% dla zawodnika z ważny orzeczeniem i opiekuna (osoby zainteresowane prosimy o maila z podaniem imienia i nazwiska, adresu zamieszkania i nr PESEL  osób – wystawimy zaświadczenie uprawniające do zniżki).