nowości

sportowe

ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.INSULIN ON BOARD CUP 22 ZA NAMI!W dniach 18-19 czerwca 2022 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie, odbyła się czwarta edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2022.Zapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!W dniach 18-19 CZERWCA w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP. Zapraszamy do zapisów!WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!Rozpoczynamy zapisy na turniej piłkarski w Suchym Lesie k. Poznania, 4-6 marca.PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU, a młodzież i dorosłych na zajęcia z siatkówki i koszykówki!

OBOZY ZIMOWE 2022!!!

Aktualizacja (11.02.2022 r.): Informujemy, że w dniach 04.02.22-11.02.22 odbył się OBÓZ TAEKWONDO w miejscu Hotel Star-Dadaj Resort & SPA, w którym wzięło udział 19 dzieci.

Aktualizacja (03.02.2022 r): Informujemy, że w dniach 27.01.22-03.02.22 odbył się OBÓZ NARCIARSKO - SNOWBOARDOWY w miejscu Dom Wczasowy Harnaś w Kościelisku, w którym wzięło udział 47 dzieci.

Aktualizacja (24.12.2021 r.): Informujemy, że zakończyły się zapisy na OBÓZ TAEKWONDO

****

Aktualizacja (14.11.2021 r): Informujemy, że zakończyły się zapisy na OBÓZ NARCIARSKO - SNOWBOARDOWY.

WYDŁUŻAMY TERMIN ZAPISÓW na OBÓZ TAEKWONDO do 24.12.2021. do 24:00

ROZPOCZYNAMY NABÓR !!!

Zapraszamy MŁODZIEŻ i DZIECI (bez rodziców) na TURNUS ZIMOWY 2022'.

W tym roku planujemy organizację dwóch SPORTOWYCH OBOZÓW ZIMOWYCH

Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1 (Projekt pt. "DIABTEAM").

Kto może uczestniczyć w obozach z DOFINANSOWANIEM PFRON:

Osoby deklarujące udział w PROJEKCIE - dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

UWAGA !!! UCZESTNIK może wziąć udział TYLKO W JEDNYM OBOZIE w trakcie realizacji projektu (kwiecień 2021 – marzec 2022).

(UWAGA: korzystanie z dofinansowania PFRON do TURNUSÓW REHABILITACYNYCH w latach 2021/ 2022 nie wyklucza z możliwości skorzystania z dofinsnowania do OBOZU SPORTOWEGO - to nie to samo dofinansowanie)

OBÓZ NARCIARSKO - SNOWBOARDOWY w dniach 27.01.22-03.02.22  - nauka oraz doskonalenie jazdy na nartach oraz snowboardzie

WIEK:  10 +

GDZIE: Dom Wczasowy Harnaś 2 ul. Nędzy Kubińca 105a, 34-511 Kościelisko

link do hotelu: https://www.noclegi-harnas.pl/

Jaki koszt:

OSOBY UCZESTNICZĄCE w PROJEKCIE (z dofinansowaniem PFRON): 1500 zł dla posiadający własny sprzęt / 1600 zł. z wypożyczeniem sprzętu

OBÓZ TAEKWONDO, basen, sporty halowe w dniach 04.02.22.-11.02.22.

WIEK:  11+

GDZIE:  Hotel Star-Dadaj Resort & SPA , Dadaj, k. Ramsowa, 11-010 Barczewo

link do hotelu: https://stardadaj.pl/

Jaki koszt:

OSOBY UCZESTNICZĄCE w PROJEKCIE (z dofinansowaniem PFRON): 1000 zł

ZAPISY ruszają 2 listopada 2021 od 12:00 i trwają do 14.11.2021. do 24:00

Zapisy wyłącznie przez formularz elektroniczny dostępny od dnia 02.11.2021., linki:

UCZESTNICY PROJEKTU (z dofinansowaniem PFRON)

W ramach obozów zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną,

- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,

- pełne wyżywienie, diety wykluczeniowe,