nowości

sportowe

ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.INSULIN ON BOARD CUP 22 ZA NAMI!W dniach 18-19 czerwca 2022 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie, odbyła się czwarta edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2022.Zapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!W dniach 18-19 CZERWCA w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP. Zapraszamy do zapisów!WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!Rozpoczynamy zapisy na turniej piłkarski w Suchym Lesie k. Poznania, 4-6 marca.PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU, a młodzież i dorosłych na zajęcia z siatkówki i koszykówki!

RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKA

Serdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU.

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 18.00-19.00 od dnia 03.10.2021 r.

Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY: Zgłoszenia przyjmujemy mailowo: sport@fundacja-cukrzyca.pl

! w zgłoszeniu prosimy o informacje, czy jesteście Subkontowiczem

WEJŚCIE na basen tylko zapisane wcześniej osoby (dziecko z cukrzycą + opiekun)

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA: PIERWSZEŃSTWO PRZY ZAPISACH MAJĄ SUBKONTOWICZE

Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘ

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 19.00-21.00 od dnia 03.10.2021r.

Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY drogą mailową na adres: sport@fundacja-cukrzyca.pl