nowości

sportowe

PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU, a młodzież i dorosłych na zajęcia z siatkówki i koszykówki!OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCĘ TYPU 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.Insulin On Board Cup 2021 za nami!100 zawodników z całej Polski, 12 drużyn, dwa dni walki o medale i dobry poziom cukrów. Uczestników trzeciej już edycji turnieju Insulin on Board Cup łączy nie tylko piłka nożna, ale też cukrzyca typu I. Na co dzień daje w kość i dzieciom, i ich rodzicom, choć na zewnątrz prawie jej nie widać.ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

Serdecznie zapraszamy młodzież do udziału w obozie sportowym wspinaczkowo- trekkingowym.

TERMIN - 24.09.- 01.10.2021

MIEJSCE -      Hotel Kolna w Krakowie https://kolna.pl/hotel/ oraz

Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem  http://www.crosna.pl/

W PROGRAMIE - wspinaczka (Jura Krakowsko- Częstochowska) , trekking, spływy górskimi potokami, rowery, basen, sporty halowe.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną
- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,
- posiłki, - 5 posiłków (3 główne + II śniadanie i podwieczorek), diety wykluczeniowe
- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa
- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

Obóz wspiera FIRMA PROGLIKEMIA sprzętem CGM DEXCOM G6,  zachęcamy zatem Państwa  do skorzystania z możliwości BEZPŁATNEGO przetestowania CGM Dexom G6.
Uczestnicy zainteresowani przetestowaniem Dexcom G6 otrzymują bezpłatnie nadajnik oraz sensor.

OPŁATA:   koszt obozu dla osób posiadających orzeczenie  wynosi 1000zł.
                  koszt obozu dla osób nieposiadających orzeczenia to 1700zł.
                 ( nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym).

Zgłoszenia na obóz przyjmujemy do 10 września 2021

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 282.915,36 zł