nowości

sportowe

INSULIN ON BOARD CUP 22 ZA NAMI!W dniach 18-19 czerwca 2022 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie, odbyła się czwarta edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2022.ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI OBOZÓW SPORTOWYCH (WRZESIEŃ 2022 R.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Zapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!W dniach 18-19 CZERWCA w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP. Zapraszamy do zapisów!WZNAWIAMY NABÓR DO WALECZNYCH!Rozpoczynamy zapisy na turniej piłkarski w Suchym Lesie k. Poznania, 4-6 marca.PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU, a młodzież i dorosłych na zajęcia z siatkówki i koszykówki!

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..

Aktualizacja (01.10.2021 r.): Informujemy, że w dniach 24.09-01.10.2021 r. odbył się OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY w miejscu Hotel Kolna w Krakowie oraz Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem, w którym wzięło udział 15 dzieci.

Aktualizacja (10.09.2021 r.): Informujemy, że zakończyły się zapisy na OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

****

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

Serdecznie zapraszamy młodzież do udziału w obozie sportowym wspinaczkowo- trekkingowym.

TERMIN - 24.09.- 01.10.2021

MIEJSCE -      Hotel Kolna w Krakowie https://kolna.pl/hotel/ oraz

Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem  http://www.crosna.pl/

W PROGRAMIE - wspinaczka (Jura Krakowsko- Częstochowska) , trekking, spływy górskimi potokami, rowery, basen, sporty halowe.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną
- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,
- posiłki, - 5 posiłków (3 główne + II śniadanie i podwieczorek), diety wykluczeniowe
- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa
- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

Obóz wspiera FIRMA PROGLIKEMIA sprzętem CGM DEXCOM G6,  zachęcamy zatem Państwa  do skorzystania z możliwości BEZPŁATNEGO przetestowania CGM Dexom G6.
Uczestnicy zainteresowani przetestowaniem Dexcom G6 otrzymują bezpłatnie nadajnik oraz sensor.

OPŁATA:   koszt obozu wynosi 1000zł.
                 ( nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym).

Zgłoszenia na obóz przyjmujemy do 10 września 2021

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 282.915,36 zł