nowości

sportowe

Reprezentacje Słodkiej Polski z Patronatem PZPN!Miło nam poinoformować, że wszystkie reprezentacje Słodka POLSKA zostały objęte Patronatem PZPN „Piłka dla wszystkich” na 2021 rok!Kolejne zgrupowanie Słodkiej PolskiW niedzielę 29 listopada Słodka POLSKA U13 zagrała mecze kontrolne, będące przygotowaniem do styczniowego turnieju Ślęza CUP.Hochland SPONSOREM SŁODKIEJ POLSKIHochland Polska został sponsorem reprezentacji Piłki Nożnej Dzieci z Cukrzycą „Słodka Polska”. Przedstawiamy rozmowę z Piotrem Knauerem – Prezesem Zarządu Hochland Polska właśnie na ten temat.Słodka Polska zagrała w Niemczech!22 września na boisku przy Hammerling Strasse w Berlinie młodsza z reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą zmierzyła się z zespołem reprezentującym przedstawiciela Bundesligi – Unionem Berlin.Insulin On Board Cup 2020 za nami!W dniach 5-6 września 2020 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej w Warszawie, odbyła się druga edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2020 organizowanego przez Fundację dla Dzieci z Cukrzycą.Insulin On Board Cup 2020Już w najbliższy weekend (5-6 września) odbędzie się II edycja turnieju Insulin On Board Cup. Serdecznie zapraszamy!Insulin On Board Cup 2020' - wznawiamy zapisy!W dniach 5-6 września w Warszawie, organizujemy II edycję turnieju piłkarskiego „INSULIN ON BOARD CUP”! Zapraszamy do udziału wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH."SŁODKA POLSKA U-12" ZAGRA W NIEMCZECH!Już we wrześniu kolejne wyzwania przed Reprezentacją Polski Dzieci z Cukrzycą! Tym razem nasi młodzi piłkarze zmierzą się z uznanymi niemieckimi drużynami.

"SŁODKA POLSKA U-12" ZAGRA W NIEMCZECH!

Jest nam niezwykle miło poinformować, że Słodką Polskę wspiera także Pan Darius Jalalat, menedżer piłkarski reprezentujący GlobalSportsNetwork. Dzięki pomocy Pana Dariusa nasza słodka reprezentacja U12 będzie miała możliwość rozegrania w Niemczech spotkań m.in. z RB Lipsk czy FC Augsburg, a prawdopodobnie również z FC Bayern. Pracujemy wspólnie nad dalszymi meczami Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą z Bayer Leverkusen czy 1FC Koeln.