nowości

sportowe

Wznawiamy nabór do Walecznych!Rozpoczynamy nabór do naszych fundacyjnych drużyn na III Halowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej Dzieci z Cukrzycą, które jak zwykle odbędą się w Suchym Lesie k. Poznania, w dniach 7-8 marca 2020r.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąZgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski za nami!W dniu 20 października w Warszawie odbyło się kolejne zgrupowanie Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą.RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy!Insulin On Board Cup 2019 za nami!!!19 drużyn i około 200 zawodników z całej Polski  grało w Insulin on Board Cup. Walczyli nie tylko o wynik na boisku, ale i dobre cukry. To turniej dla chorych na cukrzycę typu pierwszego zorganizowany m.in. przez Fundację dla Dzieci z Cukrzycą.Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski za nami!W dniach 11 i 12 maja młodzi piłkarze spotkali się na zgrupowaniu młodszego rocznika Słodkiej Polski, czyli Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą.Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!

Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą: Koszulka z meczu fazy grupowej UEFA EURO 2016 Irlandia – Szwecja z autografem Zlatana Ibrahimovicia.

Serdecznie dziękujemy za wspaniały gest!

Zapraszamy do licytowania. Zebrana kwota zostanie w całości przekazana na wsparcie dla PODOPIECZNYCH!