nowości

sportowe

RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKASerdecznie zapraszamy!Insulin On Board Cup 2019 za nami!!!19 drużyn i około 200 zawodników z całej Polski  grało w Insulin on Board Cup. Walczyli nie tylko o wynik na boisku, ale i dobre cukry. To turniej dla chorych na cukrzycę typu pierwszego zorganizowany m.in. przez Fundację dla Dzieci z Cukrzycą.Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski za nami!W dniach 11 i 12 maja młodzi piłkarze spotkali się na zgrupowaniu młodszego rocznika Słodkiej Polski, czyli Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą.Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.

RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKA

Serdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU.

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 16.00-17.00 od dnia 10.11.2019r.

Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY: Zgłoszenia przyjmujemy mailowo:fundacja@fundacja-cukrzyca.pl i pod nr tel. / SMS: 730 698 135 (w godzinach dyżuru)

! w zgłoszeniu prosimy o informacje, czy jesteście Subkontowiczem

WEJŚCIE na basen: tylko za okazaniem karnetu FUNDACJI (karnety wydawane na zajęciach 10.11.)

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA: PIERWSZEŃSTWO PRZY ZAPISACH MAJĄ SUBKONTOWICZE

Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘ

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 17.00-19.00 od dnia 10.11.2019r.

Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY: