nowości

sportowe

Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski za nami!W dniach 11 i 12 maja młodzi piłkarze spotkali się na zgrupowaniu młodszego rocznika Słodkiej Polski, czyli Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą.Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Wznawiamy nabór do drużyny piłkarskiej Waleczni WarszawaPo zimowej przerwie wracamy z naborem do naszej fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!

Zagraj z nami w Walecznych!

Turniej odbędzie się w trzech kategoriach wiekowych: 2008 i młodsi, 2004-2007 oraz kategoria open (2003 i starsi).

Zapraszamy do zapisów zarówno zawodników, którzy występowali już w naszej drużynie, jak i wszystkie osoby, które dopiero chciałyby spróbować zagrać w naszych szeregach! W turnieju występować mogą zarówno chłopcy, jak i dziewczęta

Zapisy przyjmujemy do 30 kwietnia 2019 na adres mailowy: sport@fundacja-cukrzyca.pl

W zgłoszeniu prosimy podać następujące dane:

- Imię i nazwisko zawodnika,

- rok urodzenia

- kontakt telefoniczny do zawodnika lub opiekuna

- ewentualną deklarację zakwaterowania we wskazanym hotelu.

Szczegółowe informacje o turnieju i noclegach na naszej stronie internetowej: https://www.fundacja-cukrzyca.pl/co-nowego/168/insulin-on-board-cup-2019-

W przypadku braku miejsc w naszym zespole, zawodnik zagra w innej drużynie, do której go przydzielimy.