nowości

sportowe

Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski za nami!W dniach 11 i 12 maja młodzi piłkarze spotkali się na zgrupowaniu młodszego rocznika Słodkiej Polski, czyli Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą.Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Wznawiamy nabór do drużyny piłkarskiej Waleczni WarszawaPo zimowej przerwie wracamy z naborem do naszej fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!

INSULIN ON BOARD CUP 2019’

W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski „INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!

Oprócz emocji piłkarskich, na wszystkich uczestników czeka także wiele innych atrakcji, w tym: gry rodzinne i animacje dla dzieci oraz zwiedzanie Starego Miasta wraz z przewodnikami.

Gramy na boiskach typu „orlik” MOS nr 3 Śródmieście (ul. Międzyparkowa 4, Warszawa). Rozpoczęcie imprezy przewidujemy na godzinę 12. Turniej odbędzie się w trzech kategoriach wiekowych: 2008 i młodsi, 2004-2007 oraz kategoria open (2003 i starsi).

Do zapisywania się zapraszamy minimum 6-osobowe a maksimum 9-osobowe zespoły, w których mogą występować zarówno chłopcy, jak i dziewczęta. Drużyny będą występować w sześcioosobowych składach (bramkarz + pięciu zawodników w polu). Uczestnikami zawodów mogą być wyłącznie osoby chorujące na cukrzycę. Każda drużyna musi posiadać własne stroje.

Zapisy przyjmujemy do 30 kwietnia 2019 na adres mailowy: sport@fundacja-cukrzyca.pl

W zgłoszeniu należy zamieścić następujące dane:

- Nazwa drużyny

- Kategoria wiekowa

- Lista zawodników, zawierające imiona, nazwiska oraz rok urodzenia. Prosimy także oznaczyć osoby przebywające na diecie bezglutenowej

- Imię i nazwisko trenera/kierownika drużyny wraz z adresem mailowym i telefonem kontaktowym.

- Deklarację zakwaterowania drużyny/ osób we wskazanych hotelach

Zawodnicy, którzy nie należą do żadnej drużyny, a chcieliby wziąć udział w turnieju, również mogą wysłać zgłoszenie (mail: sport@fundacja-cukrzyca.pl ). Wówczas zostaną przydzieleni do zespołów, które mają mniejszą ilość graczy. W zgłoszeniu prosimy podać imię nazwisko zawodnika, rok urodzenia, telefon i mail kontaktowy, a także miasto zamieszkania i deklarację zakwaterowania we wskazanych hotelach. Ilość miejsc jest ograniczona!

Uczestnikom turnieju (tylko zawodnikom) pokrywamy koszty noclegu we wskazanych lokalizacjach:

1. Hotel Julinek – Centrum Rekreacyjno – Rozrywkowe Julinek, ul. Julinek 1, Leszno k. Warszawy

Wynegocjowana cena dla naszych gości: nocleg 62,00 zł/ osoba, śniadanie 18,00 zł/ osoba

1. Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne w Miedzeszynie, ul. Odrębna 4, Warszawa

Wynegocjowana cena dla naszych gości: w pokoju 2 os 75,00 zł/ osoba,  śniadanie 20,00 zł/ osoba

Ilość miejsc  w w/w hotelach ograniczona.

Deklarację zakwaterowania drużyny/ osób we wskazanych obiektach prosimy zgłaszać jednocześnie ze zgłoszeniem drużyny do turnieju.

Uczestnikom (tylko zawodnikom), którzy nie korzystają z proponowanych miejsc noclegowych zwracamy koszt noclegu w terminie 15/16.06.2019. do kwoty 65,00 PLN/osoba. Rozliczamy się na zasadzie refundacji poniesionego wydatku na podstawie przedstawionej faktury (oryginał) wystawionej na dane Fundacji. Szczegóły ustalimy z kierownikiem drużyny.

Jeżeli uda nam się pozyskać dofinansowanie, pokryjemy również koszty obiadów dla uczestników turnieju.

Wszystkie informacje będą na bieżąco przekazywane kierownikom drużyn.

ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU i pozostajemy do dyspozycji.

Koordynator turnieju Robert Gajek: tel. 730 056 281, mail: sport@fundacja-cukrzyca.pl

Prosimy o zapoznanie się z regulaminem rozgrywek:

REGULAMIN I ZASADY ROZGRYWANIA TURNIEJU INSULIN ON BOARD CUP