nowości

sportowe

Kolejne zgrupowanie Słodkiej Polski za nami!W dniach 11 i 12 maja młodzi piłkarze spotkali się na zgrupowaniu młodszego rocznika Słodkiej Polski, czyli Reprezentacji Polski Dzieci z Cukrzycą.Zagraj z nami w Walecznych!Wznawiamy zapisy do fundacyjnej drużyny piłkarskiej Waleczni Warszawa! Zapraszamy do zgłaszania się wszystkich, którzy chcieliby zagrać w naszych barwach w turnieju Insulin On Board Cup w dniach 15-16 czerwca w Warszawie!Nowe koszulki dla piłkarzy!Prezentujemy nowe koszulki, w których grać będą zawodnicy fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!Turniej koszykówki za nami!30 marca wzięliśmy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+ pod hasłem "Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!".INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Wznawiamy nabór do drużyny piłkarskiej Waleczni WarszawaPo zimowej przerwie wracamy z naborem do naszej fundacyjnej drużyny Waleczni Warszawa!

Rusza fundacyjny BASEN oraz KOSZYKÓWKA i SIATKÓWKA

Serdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami

do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU.

Termin:

każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 16.00-17.00

od dnia 4.11.2018r.

Miejsce:

DOSiR "Prawy Brzeg"

ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA

ZAPISY:

Zgłoszenia przyjmujemy mailowo:fundacja@fundacja-cukrzyca.pl i pod nr tel. / SMS 602 586 071

WEJŚCIE na basen:

tylko za okazaniem karnetu FUNDACJI (karnety wydawane na zajęciach 18.11.)

zajęcia 4.11.2018. - bez karnetu, zgłoszenie mail lub tel.

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA

PIERWSZEŃSTWO PRZY ZAPISACH MAJĄ OCZYWIŚCIE SUBKONTOWICZE

Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘ

Termin:

każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 17.00-19.00