iob

INSULIN ON BOARD CUP 22 ZA NAMI!W dniach 18-19 czerwca 2022 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie, odbyła się czwarta edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2022.Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!W dniach 18-19 CZERWCA w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP. Zapraszamy do zapisów!Insulin On Board Cup 2021 za nami!100 zawodników z całej Polski, 12 drużyn, dwa dni walki o medale i dobry poziom cukrów. Uczestników trzeciej już edycji turnieju Insulin on Board Cup łączy nie tylko piłka nożna, ale też cukrzyca typu I. Na co dzień daje w kość i dzieciom, i ich rodzicom, choć na zewnątrz prawie jej nie widać.INSULIN ON BOARD CUP 2021' - ROZPOCZYNAMY ZAPISY!Zapraszamy do udziału W TEGOROCZNYM turnieju wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły).Insulin On Board Cup 2020 za nami!W dniach 5-6 września 2020 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej w Warszawie, odbyła się druga edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2020 organizowanego przez Fundację dla Dzieci z Cukrzycą.Insulin On Board Cup 2020Już w najbliższy weekend (5-6 września) odbędzie się II edycja turnieju Insulin On Board Cup. Serdecznie zapraszamy!Insulin On Board Cup 2020' - wznawiamy zapisy!W dniach 5-6 września w Warszawie, organizujemy II edycję turnieju piłkarskiego „INSULIN ON BOARD CUP”! Zapraszamy do udziału wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH.INSULIN ON Board Cup 2020'Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą jest realizaotrem projektu INSULIN ON BOARD CUP 2020' współfinansowanego ze środków PFRON.

Insulin On Board Cup 2022 już w czerwcu!

W dniach 18-19 czerwca w Warszawie, organizujemy kolejną edycję turnieju piłkarskiego INSULIN ON BOARD CUP.

Organizacja turnieju jest współfinansowana ze środków PFRON.

W tym roku międzynarodowo :)  na turnieju wystąpią gościnnie drużyny z Chorwacji, Portugalii, Słowacji, Ukrainy i Bułgarii.

Zapraszamy do udziału wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły) w następujących kategoriach wiekowych:

- 2011 i młodsi

- 2008-2010

- 2004-2007

- dorośli

Pierwsze mecze turnieju przewidziane są w sobotę na godzinę 10:00 na boisku, przy ul. Strumykowej 21 w Białołęckim Ośrodku Sportu w Warszawie, natomiast uroczyste rozpoczęcie turnieju nastąpi o 13:00.

W sobotę turniej potrwa do godziny 19, natomiast w niedzielę rozpoczynamy o 8:00, a zakończenie turnieju i rozdanie nagród przewidujemy o 18:00.

Informujemy, że Fundacja zwraca koszt noclegu dla zawodnika i jednego opiekuna oraz zapewnia wyżywienie podczas turnieju. Zgłoszenia przyjmujemy do końca marca na mail: sport@fundacja-cukrzyca.pl W zgłoszeniu prosimy podać: Imię i nazwisko dziecka, miasto zamieszkania, telefon kontaktowy oraz załączyć aktualne orzeczenie o niepełnosprawności. Istnieje również możliwość uzyskania zniżki na przejazd środkami transportu publicznego (np. PKP) – zniżka78% dla zawodnika z ważny orzeczeniem i opiekuna (osoby zainteresowane prosimy o maila z podaniem imienia i nazwiska, adresu zamieszkania i nr PESEL  osób – wystawimy zaświadczenie uprawniające do zniżki).