iob

Insulin On Board Cup 2021 za nami!100 zawodników z całej Polski, 12 drużyn, dwa dni walki o medale i dobry poziom cukrów. Uczestników trzeciej już edycji turnieju Insulin on Board Cup łączy nie tylko piłka nożna, ale też cukrzyca typu I. Na co dzień daje w kość i dzieciom, i ich rodzicom, choć na zewnątrz prawie jej nie widać.INSULIN ON BOARD CUP 2021' - ROZPOCZYNAMY ZAPISY!Zapraszamy do udziału W TEGOROCZNYM turnieju wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH (utworzymy dodatkowe zespoły).Insulin On Board Cup 2020 za nami!W dniach 5-6 września 2020 roku, na terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej w Warszawie, odbyła się druga edycja turnieju piłkarskiego Insulin On Board Cup 2020 organizowanego przez Fundację dla Dzieci z Cukrzycą.Insulin On Board Cup 2020Już w najbliższy weekend (5-6 września) odbędzie się II edycja turnieju Insulin On Board Cup. Serdecznie zapraszamy!Insulin On Board Cup 2020' - wznawiamy zapisy!W dniach 5-6 września w Warszawie, organizujemy II edycję turnieju piłkarskiego „INSULIN ON BOARD CUP”! Zapraszamy do udziału wszystkie chętne DRUŻYNY DIABETYKÓW oraz ZAWODNIKÓW NIEZRZESZONYCH.INSULIN ON Board Cup 2020'Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą jest realizaotrem projektu INSULIN ON BOARD CUP 2020' współfinansowanego ze środków PFRON.Insulin On Board Cup 2019 za nami!!!19 drużyn i około 200 zawodników z całej Polski  grało w Insulin on Board Cup. Walczyli nie tylko o wynik na boisku, ale i dobre cukry. To turniej dla chorych na cukrzycę typu pierwszego zorganizowany m.in. przez Fundację dla Dzieci z Cukrzycą.INSULIN ON BOARD CUP 2019’W dniach 15-16 czerwca 2019 roku wraz z Międzyszkolnym Ośrodkiem Sportowym nr 3 w Warszawie, organizujemy turniej piłkarski w randze Mistrzostw Polski„INSULIN ON BOARD CUP”. Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej. Zapraszamy do udziału wszystkie chętne drużyny cukrzycowe!

Insulin On Board Cup 2020

Gramyna terenie Białołęckiego Ośrodka Sportu przy ul. Strumykowej 21 w Warszawie.

Rozgrywki rozpoczynają się w sobotę o godzinie 12 i potrwają do 19, natomiast w niedzielę gramy od 9 do 15.

W turnieju wezmą udział cukrzycowe zespoły z całej Polski. Rozgrywki zostaną rozegrane w trzech kategoriach wiekowych:

• I kategoria – dzieci urodzone w 2008 r. i młodsze,
  • II kategoria – dzieci urodzone w latach 2004 – 2007,
  • III kategoria – 2003 i starsi.

Turniejowi będzie towarzyszyć piknik, podczas którego uczestnicy będą mogli skorzystać z porad dietetycznych i diabetologicznych. Dodatkowo będzie możliwość uczestniczenia w wykładach dotyczących sportu z cukrzycą.

Zapraszamy wszystkich do kibicowania!

Osoby przebywające na obiekcie mają obowiązek zakrywania ust i nosa (nie dotyczy zawodników na boisku). Każdy uczestnik zobowiązany jest do dezynfekcji rąk, wchodząc i wychodząc na obiekt. Na widowni zajmujemy co drugie miejsce (nie dotyczy rodzin).

Poniżej harmonogram pikniku:

HARMONOGRAM PIKNIKU

Patronat nad wydarzeniem objął Prezydent Miasta Warszawy oraz Polski Związek Piłki Nożnej.

Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą jest realizaotrem projektu INSULIN ON BOARD CUP 2020' współfinansowanego ze środków PFRON oraz ze środków Miasta Stołecznego Warszawa