diabteam

OBÓZ PIŁKARSKI Kęty 3-8 stycznia 2023'Jeśli Twoje dziecko KOCHA PIŁKĘ NOŻNĄ i chcesz podarować mu 6 dni radości GRANIA z innymi zapaleńcami – TEN OBÓZ JEST WŁAŚNIE DLA NIEGO !!! 03.01.-08.01.2023. KĘTY (Beskid Mały) PIŁKA NOŻNAZIMOWISKO 2023' W RYTRZE29.01.-04.02.2023 RYTRO (Beskid) NARTY i SNOWBOARD dla poczatkujących i jeżdżących lub GRAJĄCYCH w TENISAZIMOWISKO 2023' w ZĘBIE (k. Zakopanego)10.02.-16.02.2023. ZĄB (k. Zakopanego) NARTY i SNOWBOARD dla poczatkujących i jeżdżącychZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 7-13 października 2022 r.CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022

OBÓZ PIŁKARSKI Kęty 3-8 stycznia 2023'

Zapraszamy DZIECI i MŁODZIEŻ na PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 2023'

03.01.-08.01.2023. KĘTY (Beskid Mały) PIŁKA NOŻNA

DLA KOGO: kadra SŁODKIEJ POLSKI oraz dzieci i młodzież z Ct1 GRAJĄCE W PIŁKĘ NOŻNĄ, w wieku od 10 do 18 lat (zajęcia będą prowadzone dla 3 kategoriach wiekowych)

GDZIE: Hotel Relax, Młodzieży Polskiej 1, 32-650 Kęty, https://relaxhotel.pl/

Z profesjonalną bazą sportową do gry w piłkę nożną.

W PROGRAMIE SPORTOWYM:  treningi w rocznikach, mecze i sparingi, sporty halowe i basen

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną,

- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,

- pełne wyżywienie, diety wykluczeniowe,

- zajęcia ze wskazanych opisie zajęć sportowych,

- zajęcia integracyjne i świetną zabawę,

- przejazd autokarem Kraków – ośrodek – Kraków (do Krakowa dojeżdżamy PKP z biletami ze zniżką 78%, bliższe informacje dotyczące logistyki po zakończeniu zapisów)

Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1 (Projekt pt. "DIABTEAM"), co wiąże się ze zdecydowanie NIŻSZYMI KOSZTAMI WYJAZDU dla dzieciaków biorących UDZIAŁ W PROJEKCIE DIABTEM 2022’

Kto może być UCZESTNIKIEM PROJEKTU:

- dzieci i młodzież powyżej 10 roku życia z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

- UCZESTNIK może wziąć udział TYLKO W JEDNYM OBOZIE w trakcie danej edycji projektu kwiecień 2022 – marzec 2023 (w tej edycji odbyły się obozy: windsurfingowy, wspinaczkowy, trekkingowy, planowane - zimowiska)

Pozostałe osoby, poza projektem, mogą wziąć udział w wyjeździe w miarę wolnych miejsc ale już PEŁNOPŁATNIE.

ZAPISY ruszają 20 października i trwają do 31 października do 12:00. Pierwszeństwo przy zapisach oczywiście przysługuje reprezentantom SŁODKIEJ POLSKI i SUBKONTOWICZOM.

Zapisy wyłącznie przez formularz elektroniczny:

ZAPISY na obóz z DOFINANSOWANIEM (uczestnicy projektu): https://cukrzyca.force.com/s/

ZAPISY na obóz BEZ DOFINSNOWANIA (bez orzeczenia lub uczestniczący we wcześniejszych obozach Diabtem w czerwcu, wrześniu 2022): https://cukrzyca.force.com/s/?tabset-74f0e=1

KOSZT i ZAPISY:

OSOBY UCZESTNICZĄCE w PROJEKCIE: 1000,00 PLN

OSOBY nie uczestniczące w PROJEKCIE: 2000,00 PLN

UWAGA: Koszt obozu można również rozliczyć w ramach SUBKONTA

PŁATNOŚCI:

Wpłata będąca potwierdzeniem udziału: 1000,00 PLN płatne do 4.11.2022.

Osoby pełnopłatne: pozostała kwota 1000,000 PLN płatna do 5.12.2023.

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM 2022 - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 272.160,00 zł
całkowita wartość: 466.027,40 zł