diabteam

OBÓZ PIŁKARSKI Kęty 3-8 stycznia 2023'Jeśli Twoje dziecko KOCHA PIŁKĘ NOŻNĄ i chcesz podarować mu 6 dni radości GRANIA z innymi zapaleńcami – TEN OBÓZ JEST WŁAŚNIE DLA NIEGO !!! 03.01.-08.01.2023. KĘTY (Beskid Mały) PIŁKA NOŻNAZIMOWISKO 2023' W RYTRZE29.01.-04.02.2023 RYTRO (Beskid) NARTY i SNOWBOARD dla poczatkujących i jeżdżących lub GRAJĄCYCH w TENISAZIMOWISKO 2023' w ZĘBIE (k. Zakopanego)10.02.-16.02.2023. ZĄB (k. Zakopanego) NARTY i SNOWBOARD dla poczatkujących i jeżdżącychZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 7-13 października 2022 r.CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!

ZAPRASZAMY NA WRZEŚNIOWY OBÓZ TREKKINGOWY !!!

OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen)

Termin: 7-13 października 2022 r.       30 uczestników
Dla kogo: MŁODZIEŻ 11-17 lat
Koszt w ramach projektu: 1.000,00 PLN/osoba
Ośrodek: Hotel RyterSki (Rytro) https://ryterski.pl

_______________________________

Kto może uczestniczyć w obozach:

- dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

KOSZT OBOZU w ramach projektu 1.000,00 PLN/ osoba (nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym), dla osób:

- z AKTUALNYM ORZECZENIEM o niepełnosprawności (z uwzględnieniem przedłużeniem na mocy rozporządzenia covidowego),

oraz

- biorących udział w OBOZIE pierwszy raz w okresie od 1 CZERWCA 2022.

KOSZT OBOZU bez udziału w projekcie: 1.800,00 PLN/ osoba, dla osób:

- zdrowych lub bez orzeczenia o nieoełnosprawności

- z orzeczeniem biorących udział w obozie po raz kolejny po 1 czerwca 2022.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną

- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,

- 4 posiłki (3 główne + II śniadanie), diety wykluczeniowe

- zajęcia ze wskazanych opisie zajęć sportowych, sprzęt sportowy,

- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa

- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

ZGŁOSZENIA:

Zgłoszenia przez formularz online od 20.06.2022.  do 25 LIPCA 2022.

Cena 1000,00 PLN: https://cukrzyca.force.com/s/

Cena 1800,00 PLN: https://cukrzyca.force.com/s/

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM 2022 - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"