diabteam

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 9-16 września 2022 r.ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI OBOZÓW SPORTOWYCH (WRZESIEŃ 2022 R.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Zapraszamy- rekrutacja już ruszyła !!! Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.OBOZY ZIMOWE 2022!!!ZNAMY JUŻ TERMINY OBOZÓW ZIMOWYCH 2022.

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!

ZAPRASZAMY NA WRZEŚNIOWY OBÓZ TREKKINGOWY !!!

OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen)

Termin: 9-16 września 2022 r.       30 uczestników
Dla kogo: MŁODZIEŻ 11-17 lat
Koszt w ramach projektu: 1.000,00 PLN/osoba
Ośrodek: Hotel RyterSki (Rytro) https://ryterski.pl

_______________________________

Kto może uczestniczyć w obozach:

- dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

KOSZT OBOZU w ramach projektu 1.000,00 PLN/ osoba (nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym), dla osób:

- z AKTUALNYM ORZECZENIEM o niepełnosprawności (z uwzględnieniem przedłużeniem na mocy rozporządzenia covidowego),

oraz

- biorących udział w OBOZIE pierwszy raz w okresie od 1 CZERWCA 2022.

KOSZT OBOZU bez udziału w projekcie: 1.800,00 PLN/ osoba, dla osób:

- zdrowych lub bez orzeczenia o nieoełnosprawności

- z orzeczeniem biorących udział w obozie po raz kolejny po 1 czerwca 2022.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną

- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,

- 4 posiłki (3 główne + II śniadanie), diety wykluczeniowe

- zajęcia ze wskazanych opisie zajęć sportowych, sprzęt sportowy,

- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa

- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

ZGŁOSZENIA:

Zgłoszenia przez formularz online od 20.06.2022.  do 25 LIPCA 2022.

Cena 1000,00 PLN: https://cukrzyca.force.com/s/

Cena 1800,00 PLN: https://cukrzyca.force.com/s/