diabteam

OBÓZ PIŁKARSKI Kęty 3-8 stycznia 2023'Jeśli Twoje dziecko KOCHA PIŁKĘ NOŻNĄ i chcesz podarować mu 6 dni radości GRANIA z innymi zapaleńcami – TEN OBÓZ JEST WŁAŚNIE DLA NIEGO !!! 03.01.-08.01.2023. KĘTY (Beskid Mały) PIŁKA NOŻNAZIMOWISKO 2023' W RYTRZE29.01.-04.02.2023 RYTRO (Beskid) NARTY i SNOWBOARD dla poczatkujących i jeżdżących lub GRAJĄCYCH w TENISAZIMOWISKO 2023' w ZĘBIE (k. Zakopanego)10.02.-16.02.2023. ZĄB (k. Zakopanego) NARTY i SNOWBOARD dla poczatkujących i jeżdżącychZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 7-13 października 2022 r.CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022

Zapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)

W związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu  „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”  współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.

Szczegóły:

Serdecznie zapraszamy do składania ofert do dnia 12 maja 2022r. do godz. 12.00.
Postępowanie prowadzone jest z zachowaniem zasady konkurencyjności i równego traktowania.

W dniu 12 maja 2022 zakończono procedurę zapytań ofertowych 1/D/2022/cz.1 i 1/D/2022/cz.1
dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM 2022 - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 272.160,00 zł