diabteam

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 9-16 września 2022 r.ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI OBOZÓW SPORTOWYCH (WRZESIEŃ 2022 R.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Zapraszamy- rekrutacja już ruszyła !!! Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.OBOZY ZIMOWE 2022!!!ZNAMY JUŻ TERMINY OBOZÓW ZIMOWYCH 2022.

PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'

Aktualizacja (09.01.2022 r.):  Informujemy, że w dniach 03.01.22-09.01.22 odbył się OBÓZ PIŁKARSKI w miejscu Hotel TED w Radomsku, w którym wzięło udział 26 dzieci.

Aktualizacja (24.12.2021 r.): Informujemy, że zakończyły się zapisy na OBÓZ PIŁKARSKI.

****

ROZPOCZYNAMY NABÓR !!!

Zapraszamy MŁODZIEŻ i DZIECI (bez rodziców) na PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 2022'

Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1 (Projekt pt. "DIABTEAM").

Kto może uczestniczyć w obozach z DOFINANSOWANIEM PFRON:

Osoby deklarujące udział w PROJEKCIE - dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

UWAGA !!! UCZESTNIK może wziąć udział TYLKO W JEDNYM OBOZIE w trakcie realizacji projektu (kwiecień 2021 – marzec 2022).

(UWAGA: korzystanie z dofinansowania PFRON do TURNUSÓW REHABILITACYNYCH w latach 2021/ 2022 nie wyklucza z możliwości skorzystania z dofinsnowania do OBOZU SPORTOWEGO - to nie to samo dofinansowanie)

OBÓZ PIŁKARSKI w dniach 03.01.22-09.01.22  - treningi i sparingi na boisku pod balonem, basen, sporty halowe

WIEK:  zapraszamy roczniki: 2004-2007 i 2008-2010

GDZIE: Hotel TED w Radomsku, ul. Kołłątaja 46, 97-500 Radomsko