diabteam

PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.OBOZY ZIMOWE 2022!!!ZNAMY JUŻ TERMINY OBOZÓW ZIMOWYCH 2022.Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCĘ TYPU 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'

ROZPOCZYNAMY NABÓR !!!

Zapraszamy MŁODZIEŻ i DZIECI (bez rodziców) na PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 2022'

UWAGA: W SZCZEGÓLNOŚCI zapraszamy kadrę SŁODKIEJ POLSKI - pierwszeństwo przy naborze, w miarę wolnych miejsc przyjmujemy dzieci spoza kadry

Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1 (Projekt pt. "DIABTEAM").

Kto może uczestniczyć w obozach z DOFINANSOWANIEM PFRON:

Osoby deklarujące udział w PROJEKCIE - dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

UWAGA !!! UCZESTNIK może wziąć udział TYLKO W JEDNYM OBOZIE w trakcie realizacji projektu (kwiecień 2021 – marzec 2022).

Jeśli będą wolne miejsca możemy wziąć osoby po raz kolejny lub nie biorące udziału w projekcie ale PEŁNOPŁATNIE (lista rezerwowa).

(UWAGA: korzystanie z dofinansowania PFRON do TURNUSÓW REHABILITACYNYCH w latach 2021/ 2022 nie wyklucza z możliwości skorzystania z dofinsnowania do OBOZU SPORTOWEGO - to nie to samo dofinansowanie)

OBÓZ PIŁKARSKI w dniach 03.01.22-09.01.22  - treningi i sparingi na boisku pod balonem, basen, sporty halowe

WIEK:  zapraszamy roczniki: 2004-2007 i 2008-2010

GDZIE: Hotel TED w Radomsku, ul. Kołłątaja 46, 97-500 Radomsko