diabteam

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 9-16 września 2022 r.CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Zapraszamy- rekrutacja już ruszyła !!! Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.OBOZY ZIMOWE 2022!!!ZNAMY JUŻ TERMINY OBOZÓW ZIMOWYCH 2022.Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..

Aktualizacja (01.10.2021 r.): Informujemy, że w dniach 24.09-01.10.2021 r. odbył się OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY w miejscu Hotel Kolna w Krakowie oraz Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem, w którym wzięło udział 15 dzieci.

Aktualizacja (10.09.2021 r.): Informujemy, że zakończyły się zapisy na OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

****

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY

Serdecznie zapraszamy młodzież do udziału w obozie sportowym wspinaczkowo- trekkingowym.

TERMIN - 24.09.- 01.10.2021

MIEJSCE -      Hotel Kolna w Krakowie https://kolna.pl/hotel/ oraz

Hotel Crosna w Krościenku nad Dunajcem  http://www.crosna.pl/

W PROGRAMIE - wspinaczka (Jura Krakowsko- Częstochowska) , trekking, spływy górskimi potokami, rowery, basen, sporty halowe.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną
- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,
- posiłki, - 5 posiłków (3 główne + II śniadanie i podwieczorek), diety wykluczeniowe
- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa
- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

Obóz wspiera FIRMA PROGLIKEMIA sprzętem CGM DEXCOM G6,  zachęcamy zatem Państwa  do skorzystania z możliwości BEZPŁATNEGO przetestowania CGM Dexom G6.
Uczestnicy zainteresowani przetestowaniem Dexcom G6 otrzymują bezpłatnie nadajnik oraz sensor.

OPŁATA:   koszt obozu wynosi 1000zł.
                 ( nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym).

Zgłoszenia na obóz przyjmujemy do 10 września 2021

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 282.915,36 zł