diabteam

PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.OBOZY ZIMOWE 2022!!!ZNAMY JUŻ TERMINY OBOZÓW ZIMOWYCH 2022.Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCĘ TYPU 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’

Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1 (Projekt pt. "DIABTEAM").

Koszt TYGODNIOWEGO OBOZU wynosi 1000,00 PLN/osoba

Kto może uczestniczyć w obozach:
- dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI
- uczestnik musi posiadać - certyfikat potwierdzający szczepienie przeciw COVID-19 lub negatywny wyniku testu diagnostycznego RT-PCR w kierunku SARS-CoV-2 wykonanego przed rozpoczęciem obozu, w okresie do 72 godzin, licząc od momentu wyniku tego testu. Osoby, które nie przedstawią stosownych, w/w zaświadczeń, nie mogą wziąć udziału w obozie (informujemy, iż jest możliwość wykonania testu przez NFZ).

W tym roku planujemy zorganizowanie 2 obozów dla młodzieży. Dla dzieci młodszych zaplanowaliśmy obozy na początku 2022 roku.
UWAGA !!! UCZESTNIK może wziąć udział TYLKO W JEDNYM OBOZIE (można tylko raz skorzystać ze wsparcia/ dofinansowania); jeśli będą wolne miejsca możemy wziąć osoby po raz kolejny ale już pełnopłatnie.

Planowane terminy i profile obozów:

OBÓZ SPORTÓW WODNYCH
CZERWIEC: 12-18.06.2021.
gdzie: Hotel Star-Dadaj *** Resort & SPA
Program: windsurfing, kajaki, basen, rowery, sporty halowe, zajęcia linowe, survival
dla kogo? MŁODZIEŻ 12-17 lat,
Zgłoszenia do 28.05.2021.

OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY
WRZESIEŃ 11-19.09.2021. lub 18-26.09.2021.
Program: wspinaczka, wędrówki po górskich szlakach, spływy górskimi potokami, sporty halowe, basen
Dla kogo ? MŁODZIEŻ 14-17 lat
Zgłoszenia do 25.06.2021.

W ramach obozów zapewniamy:
- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną
- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,
- 5 posiłków (3 główne + II śniadanie i podwieczorek), diety wykluczeniowe
- zajęcia ze wskazanych opisie zajęć sportowych, sprzęt sportowy,
- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa
- zajęcia integracyjne i świetną zabawę
KOSZT OBOZU 1.000,00 PLN/ osoba (nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym)

ROZPOCZYNAMY NABÓR !!!
Serdecznie zapraszamy MŁODZIEŻ w wieku 14-17 lat na OBOZY SPORTOWE w CZERWCU i we WRZEŚNIU !!!
Zapisy:
OBÓZ SPORTÓW WODNYCH w CZERWCU – do 28 maja 2021’
OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWYCH we WRZEŚNIU – do 25 czerwca 2021’
Zgłoszenie prosimy wysłać na adres mail: sport@fundacja-cukrzyca.pl
Z podaniem: imienia i nazwiska uczestnika, nr PESEL, danych kontaktowych: tel. i mail, skanu aktualnego orzeczenia
Tradycyjnie pierwszeństwo mają subkontowicze

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 282.915,36 zł
całkowita wartość: 492.088,80 zł