diabteam

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen) Termin: 9-16 września 2022 r.CZERWCOWE OBOZY SPORTOWE !!!Zapraszamy- rekrutacja już ruszyła !!! Obóz sportów wodnych - WINDSURFINGOWY 10-16 czerwca 2022 Obóz WSPINACZKOWY 16-23 czerwca 2022Obozy sportowe DIABTEAM 2022/2023Dofinansowanie PFRON do udziału w obozach sportowych. Lista obozówZapytania ofertowe dotyczące organizacji obozów sportowych (czerwiec 2022 r.)Zapytania ofertowe dotyczące zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w ramach projektu DIABTEAM 2022PIŁKARSKI OBÓZ ZIMOWY 3-9 stycznia 2022'RUSZYŁY ZAPISY !!! Kochasz piłkę nożną ? Chcesz pojechać na obóz piłkarski z kadrowiczami SŁODKIEJ POLSKI ??? To jest obóz dla CIEBIE :)ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCE TYPU 1”Publikujemy zapytanie ofertowe dotyczące zamówienia: organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozów sportowych zgodnie z opisem zamówienia w ramach realizacji Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON.OBOZY ZIMOWE 2022!!!ZNAMY JUŻ TERMINY OBOZÓW ZIMOWYCH 2022.Zapytanie ofertowe dot. orojektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1”W związku z organizacją zimowego obozu sportowego, w ramach projektu „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.

Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”

W związku z realizacją  Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

Szczegóły:  Zapytanie ofertowe nr 1/D/2021/cz.1  POBIERZ PLIK PDF    POBIERZ PLIK DOC

Serdecznie zapraszamy do składania ofert w terminie do dnia 25 maja 2021r.
Postępowanie prowadzone jest z zachowaniem zasady konkurencyjności i równego traktowania.

Poniżej zamieszczamy komunikat o wynikach:

dofinansowano ze środków PFRON
nazwa zadania: "DIABTEAM - obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1"
dofinansowanie: 282.915,36 zł
całkowita wartość: 492.088,80 zł