ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

I Turniej Gier Planszowych

3 marca w sobotę w godz. 12.00-17.00 w FUNDACJI organizujemy I Turniej Gier Planszowych. Gramy w KINGDOMINO.
Turniej w pełni profesjonalny: w arkana gry wprowadzi nas Andrzej Januszewski GRONEK https://gronek-gry.pl/news/n/…/Nowosci-plany-i-nasze-akcje-2
Zapewniamy: emocje, rywalizację i oczywiście atrakcyjne nagrody.
Będzie również możliwość pogrania towarzysko - poza turniejem - w inne gry (m.in. Splendor, Korzenny Szlak, etc.) oraz zakupu gier i udziału w loterii gier planszowych.
Zapisy mailowo fundacja@fundacja-cukrzyca.pl z podaniem imienia, nazwiska i wieku uczestnika.
Zapraszamy miłośników planszówek i nie tylko ... bo to również okazja do spędzenia miło czasu ze znajomymi i przyjaciółmi.