Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z Cukrzycą

I Turniej Gier Planszowych

3 marca w sobotę w godz. 12.00-17.00 w FUNDACJI organizujemy I Turniej Gier Planszowych. Gramy w KINGDOMINO.
Turniej w pełni profesjonalny: w arkana gry wprowadzi nas Andrzej Januszewski GRONEK https://gronek-gry.pl/news/n/…/Nowosci-plany-i-nasze-akcje-2
Zapewniamy: emocje, rywalizację i oczywiście atrakcyjne nagrody.
Będzie również możliwość pogrania towarzysko - poza turniejem - w inne gry (m.in. Splendor, Korzenny Szlak, etc.) oraz zakupu gier i udziału w loterii gier planszowych.
Zapisy mailowo fundacja@fundacja-cukrzyca.pl z podaniem imienia, nazwiska i wieku uczestnika.
Zapraszamy miłośników planszówek i nie tylko ... bo to również okazja do spędzenia miło czasu ze znajomymi i przyjaciółmi.