ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

ŚWIĄTECZNE WARSZTATY dla NAJMŁODSZYCH

UWAGA RODZICE MAŁYCH SŁODZIAKÓW

Potrzebujecie wolnej soboty przed świętami ?

W sobotę 19 grudnia organizujemy w Fundacji bezpłatne ŚWIĄTECZNE WARSZTATY dla NAJMŁODSZYCH.

Od godz. 10.00 można przyprowadzić pociechę i zostawić pod opieką naszych animatorów a samemu np. UDAĆ SIĘ NA ŚWIĄTECZNE ZAKUPY. Warsztaty odbędą się w siedzibie Fundacji przy ul. Szpitalnej 5/16 w Warszawie w godz. 10.00-15.00.

Zapraszamy dzieci w wieku 4-10 lat.

W programie: przygotowanie ozdób świątecznych, zdobienie pierników, przyrządzanie kutii, poczęstunek.

Prosimy nie zapomnieć o wyposażeniu dzieci w:
- sprzęt do pomiaru cukru
- karteczkę z przelicznikami i telefonem kontaktowym do rodzica.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 17 grudnia do godz. 14.00