Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z Cukrzycą

ŚWIĄTECZNE WARSZTATY dla NAJMŁODSZYCH

UWAGA RODZICE MAŁYCH SŁODZIAKÓW

Potrzebujecie wolnej soboty przed świętami ?

W sobotę 19 grudnia organizujemy w Fundacji bezpłatne ŚWIĄTECZNE WARSZTATY dla NAJMŁODSZYCH.

Od godz. 10.00 można przyprowadzić pociechę i zostawić pod opieką naszych animatorów a samemu np. UDAĆ SIĘ NA ŚWIĄTECZNE ZAKUPY. Warsztaty odbędą się w siedzibie Fundacji przy ul. Szpitalnej 5/16 w Warszawie w godz. 10.00-15.00.

Zapraszamy dzieci w wieku 4-10 lat.

W programie: przygotowanie ozdób świątecznych, zdobienie pierników, przyrządzanie kutii, poczęstunek.

Prosimy nie zapomnieć o wyposażeniu dzieci w:
- sprzęt do pomiaru cukru
- karteczkę z przelicznikami i telefonem kontaktowym do rodzica.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 17 grudnia do godz. 14.00