Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Warsztaty edukacyjne "Słodka Szkoła" w Kielcach i RadomiuSerdecznie zapraszamy na kolejne spotkania z cyklu warsztatów edukacyjnych Słodka Szkoła, organizowane przez firmę Ascenscia Diabetes Care, producenta glukometrów Contour.Monitoring glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeJuż wkrótce będzie możliwość zdalnego monitoringu glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeZabiegi laseroterapii- marzec 2019Zapraszamy do zapisówBAL KARNAWAŁOWY 2019Relacja z Fundacyjnej zabawy karnawałowejROZPOCZYNAMY WSPÓŁPRACĘ Z INSTYTUTEM DIABETOLOGIIBardzo miło nam poinformować, że w ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z Instytutem Diabetologii Pani prof. dr hab. med. Ewy Pańkowskiej.NOWE TECHNOLOGIE - WARSZTATY17 lutego odbył się kolejny warsztat, na którym instruowaliśmy naszych podopiecznych oraz ich rodziców w konfigurowaniu ich prywatnej instancji Nightscout w Fundacyjnej chmurze obliczeniowej.

ŚWIĄTECZNE WARSZTATY dla NAJMŁODSZYCH

UWAGA RODZICE MAŁYCH SŁODZIAKÓW

Potrzebujecie wolnej soboty przed świętami ?

W sobotę 19 grudnia organizujemy w Fundacji bezpłatne ŚWIĄTECZNE WARSZTATY dla NAJMŁODSZYCH.

Od godz. 10.00 można przyprowadzić pociechę i zostawić pod opieką naszych animatorów a samemu np. UDAĆ SIĘ NA ŚWIĄTECZNE ZAKUPY. Warsztaty odbędą się w siedzibie Fundacji przy ul. Szpitalnej 5/16 w Warszawie w godz. 10.00-15.00.

Zapraszamy dzieci w wieku 4-10 lat.

W programie: przygotowanie ozdób świątecznych, zdobienie pierników, przyrządzanie kutii, poczęstunek.

Prosimy nie zapomnieć o wyposażeniu dzieci w:
- sprzęt do pomiaru cukru
- karteczkę z przelicznikami i telefonem kontaktowym do rodzica.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Zgłoszenia przyjmujemy do dnia 17 grudnia do godz. 14.00