Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

Jedziemy na turniej piłkarski. Dołącz do naszej drużyny!

W dniach 16-18 marca 2018 roku w Suchym Lesie k. Poznania odbędzie się Międzynarodowy Turniej W Piłce Nożnej Dzieci i Młodzieży z Cukrzycą. Będziemy tam także my "Waleczni Warszawa", dlatego już teraz rozpoczynamy zapisy chętnych do dołączenia do naszej drużyny i wyjazdu na turniej.

Szukamy chętnych dzieci z rocznika 2008 i młodszych.

Wyjazd z Warszawy planujemy na piątek 16 marca. Na miejscu (najprawdopodobniej w centrum Poznania) czekają nas dwa noclegi.

Organizator zapewnia darmowe posiłki dla uczestników podczas trwania zawodów (obiady i kolacje), atrakcyjne nagrody i wiele innych atrakcji w trakcie całego weekendu.

Koszt przejazdu i noclegu dla dzieci pokrywa Fundacja, chętni rodzice płacą tylko za siebie (koszt za jeden nocleg za śniadaniem nie powinien wynieść więcej niż 100 zł).

W trakcie przygotowań zorganizowane zostaną 2 treningi na Hali przy ulicy Jagiellońskiej 7 w niedziele (terminy i godziny treningów będziemy ustalać już z zainteresowanymi udziałem w turnieju), podczas których zostanie wybrany ostateczny skład.

Chętnych uczestników prosimy zgłaszać na nasz adres mailowy: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl - (imię nazwisko + wiek). Prosimy o informację, czy dziecko jedzie samo, czy z opiekunem. Prosimy o zgłoszenia do 11 stycznia

Strona turnieju: http://www.diabeticcup.pl