ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

GWIAZDKA Z FUNDACJĄ już 16 grudnia 2017

Serdecznie zapraszamy Podopiecznych na GWIAZDKĘ

do DOMU KULTURY „ŚWIT”

przy ul. Wysockiego 11 w Warszawie

w dniu 16 grudnia (sobota), godz. 14:00

W programie, jak co roku, moc atrakcji i świąteczne paczki.

• odbiór paczki tylko za zaproszeniem
  • z uwagi na dużą ilość uczestników prosimy rodziców o wchodzenie na salę widowiskową w formule: 1 rodzic + 1 dziecko, bardzo liczymy na wyrozumiałość i uszanowanie prośby organizatorów
  • rodziców zapraszamy do skorzystania z oferty kawiarni, która w tym roku będzie otwarta również na 1 piętrze – można posiedzieć i pogawędzić ze znajomymi przy kawie

ZAPROSZENIA do ODBIORU w Fundacji lub w poradniach diabetlogicznych CZD, WUM i na ul. Szlenkierów.