Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Warsztaty edukacyjne "Słodka Szkoła" w Kielcach i RadomiuSerdecznie zapraszamy na kolejne spotkania z cyklu warsztatów edukacyjnych Słodka Szkoła, organizowane przez firmę Ascenscia Diabetes Care, producenta glukometrów Contour.Monitoring glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeJuż wkrótce będzie możliwość zdalnego monitoringu glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeZabiegi laseroterapii- marzec 2019Zapraszamy do zapisówBAL KARNAWAŁOWY 2019Relacja z Fundacyjnej zabawy karnawałowejROZPOCZYNAMY WSPÓŁPRACĘ Z INSTYTUTEM DIABETOLOGIIBardzo miło nam poinformować, że w ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z Instytutem Diabetologii Pani prof. dr hab. med. Ewy Pańkowskiej.NOWE TECHNOLOGIE - WARSZTATY17 lutego odbył się kolejny warsztat, na którym instruowaliśmy naszych podopiecznych oraz ich rodziców w konfigurowaniu ich prywatnej instancji Nightscout w Fundacyjnej chmurze obliczeniowej.

GWIAZDKA Z FUNDACJĄ już 16 grudnia 2017

Serdecznie zapraszamy Podopiecznych na GWIAZDKĘ

do DOMU KULTURY „ŚWIT”

przy ul. Wysockiego 11 w Warszawie

w dniu 16 grudnia (sobota), godz. 14:00

W programie, jak co roku, moc atrakcji i świąteczne paczki.

• odbiór paczki tylko za zaproszeniem
  • z uwagi na dużą ilość uczestników prosimy rodziców o wchodzenie na salę widowiskową w formule: 1 rodzic + 1 dziecko, bardzo liczymy na wyrozumiałość i uszanowanie prośby organizatorów
  • rodziców zapraszamy do skorzystania z oferty kawiarni, która w tym roku będzie otwarta również na 1 piętrze – można posiedzieć i pogawędzić ze znajomymi przy kawie

ZAPROSZENIA do ODBIORU w Fundacji lub w poradniach diabetlogicznych CZD, WUM i na ul. Szlenkierów.