PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

DRUGA KONFERENCJA SZKOLENIOWA

Stowarzyszenie Razem dla Białołęki, Polska Federacja Edukacji w Diabetologii oraz Białołęcki Ośrodek Kultury serdecznie zapraszają na realizowaną, w ramach konkursu „Zrealizuj swój pomysł w BOK-u”, Drugą Konferencję Szkoleniową Z Cukrzycą na Ty, nie daj się! Moje dziecko wyszło z grupy ryzyka!, która odbędzie się w godzinach 9.30 – 15.30, dniu 18 listopada w Warszawie, w Białołęckim Ośrodku Kultury przy ul. Van Gogha 1.

Pomysłodawczynią i koordynatorką konferencji jest Ewa Gajewska, Radna Dzielnicy Białołęka.

W trakcie konferencji usłyszymy wykłady prelegentów, którzy reprezentują Polską Federację Edukacji w Diabetologii, Fundację Medicover oraz Fundację Szkoła na widelcu.

Dzięki współpracy z PFED w trakcie konferencji będzie możliwość pomiaru poziomu cukru we krwi.

Konferencja została objęta honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka, Marszałka Województwa Mazowieckiego oraz Burmistrz Dzielnicy Białołęka.

Konferencja jest bezpłatna, ale obowiązuje rejestracja. Zgłoszenia prosimy dokonywać do 15 listopada drogą elektroniczną za pomocą formularza, który jest dostępny pod poniższym linkiem: goo.gl/gnC5dN

Prosimy o zapoznanie się z Regulaminem Konferencji, który jest dostępny na stronie: http://razemdlabialoleki.waw.pl/?page_id=2833

W trakcie konferencji będzie możliwość zakupu obiadu.

Zapraszamy!