ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

BEZPŁATNE PORADY PRAWNE

Od listopada 2017 ruszają DYŻURY PRAWNE, prowadzone w formie BEZPŁATNYCH porad i konsultacji prawnych.

Dyżury odbywają się w SIEDZIBIE FUNDACJI w każdą drugą środę miesiąca (I dyżur 8.11.2017.) w godz. 18.00 – 20.00

Porad udziela Dariusz Nasiłowski – radca prawny z wieloletnim stażem w dziedzinie prawa gospodarczego, prawa pracy, prawa ubezpieczeń społecznych, jak również ochrony praw pacjenta, prawa medycznego, ochrony danych osobowych. Zajmuje się obsługą prawną Klientów, prowadzeniem spraw przed organami administracji państwowej oraz sprawami sądowymi w dziedzinie prawa pracy, w tym sprawami przeciwdziałania mobbing’owi, nierównego traktowania, sprawami ubezpieczeń społecznych.

Więcej informacji i zapisy na podstroenie Akademia: http://www.fundacja-cukrzyca.pl/akademia-diabetyka

Zapraszamy !!!