Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Warsztaty edukacyjne "Słodka Szkoła" w Kielcach i RadomiuSerdecznie zapraszamy na kolejne spotkania z cyklu warsztatów edukacyjnych Słodka Szkoła, organizowane przez firmę Ascenscia Diabetes Care, producenta glukometrów Contour.Monitoring glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeJuż wkrótce będzie możliwość zdalnego monitoringu glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeZabiegi laseroterapii- marzec 2019Zapraszamy do zapisówBAL KARNAWAŁOWY 2019Relacja z Fundacyjnej zabawy karnawałowejROZPOCZYNAMY WSPÓŁPRACĘ Z INSTYTUTEM DIABETOLOGIIBardzo miło nam poinformować, że w ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z Instytutem Diabetologii Pani prof. dr hab. med. Ewy Pańkowskiej.NOWE TECHNOLOGIE - WARSZTATY17 lutego odbył się kolejny warsztat, na którym instruowaliśmy naszych podopiecznych oraz ich rodziców w konfigurowaniu ich prywatnej instancji Nightscout w Fundacyjnej chmurze obliczeniowej.

DOFINANSOWANIE PFRON na 2016 rok - przypomnienie

PRZYPOMINAMY:

aby otrzymać DOFINANSOWANIE DO TURNUSU REHABILITACYJNEGO w 2016 roku z Warszawskiego Centrum Pomocy Rodzinie (dot. osób zameldowanych w Warszawie

należy JUŻ SKŁADAĆ DOKUMENTY W FUNDACJI!!!

Wniosek lekarski na turnus rehabilitacyjny i informację o stanie zdrowia może wypełnić LEKARZ PIERWSZEGO KONTAKTU

Wnioski należy składać DO 29.12.2015.

• W SIEDZIBIE FUNDACJI
  • lub od 04.01.2016. w WCPR ul. Andersa 1