Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą za nami!W dniach 8-10 marca jako fundacyjna drużyna Waleczni Warszawa, wzięliśmy udział w Halowych Mistrzostwach Polski w piłce nożnej dzieci z cukrzycą, które odbyły się w Suchym Lesie.III Otwarty Białołęcki Turniej Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+. Zagraj z nami, nie daj się cukrzycy!Już 30 marca weźmiemy udział w III Otwartym Białołęckim Turnieju Koszykówki Amatorskich Drużyn Mieszanych 18+.Warsztaty edukacyjne "Słodka Szkoła" w Kielcach i RadomiuSerdecznie zapraszamy na kolejne spotkania z cyklu warsztatów edukacyjnych Słodka Szkoła, organizowane przez firmę Ascenscia Diabetes Care, producenta glukometrów Contour.Monitoring glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeJuż wkrótce będzie możliwość zdalnego monitoringu glukozy dla użytkowników pomp Medtronic VEO i CGM MiniLink Real TimeZabiegi laseroterapii- marzec 2019Zapraszamy do zapisówBAL KARNAWAŁOWY 2019Relacja z Fundacyjnej zabawy karnawałowejROZPOCZYNAMY WSPÓŁPRACĘ Z INSTYTUTEM DIABETOLOGIIBardzo miło nam poinformować, że w ostatnim czasie nawiązaliśmy współpracę z Instytutem Diabetologii Pani prof. dr hab. med. Ewy Pańkowskiej.NOWE TECHNOLOGIE - WARSZTATY17 lutego odbył się kolejny warsztat, na którym instruowaliśmy naszych podopiecznych oraz ich rodziców w konfigurowaniu ich prywatnej instancji Nightscout w Fundacyjnej chmurze obliczeniowej.

AMBASADORZY NASZEJ FUNDACJI ZAGRAJĄ NA PIŁKARSKIM EURO 2017!

Piłkarze Jarosław Jach i Łukasz Moneta, którzy są Ambasadorami Fundacji Dla Dzieci z Cukrzycą, zostali powołani do Reprezentacji Polski U-21 na Młodzieżowe Mistrzostwa Europy w piłce nożnej, które zostaną rozegrane w naszym kraju.

Zgrupowanie Reprezentacji rozpocznie się w Arłamowie i potrwa od 5 do 14 czerwca.  Następnie biało-czerwoni przeniosą się do Lublina, gdzie rozegrają dwa pierwsze mecze grupy A: ze Słowacją (16.06) i Szwecją (19.06). Na koniec grupowych zmagań w Kielcach podejmą Anglię (22.06). Euro U21 rozpocznie się 16, a zakończy 30 czerwca. Do półfinału awansują zwycięzcy trzech grup oraz najlepsza drużyna z drugiego miejsca.

Gratulujemy i trzymamy kciuki za jak najlepsze wyniki na turnieju!