Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

AMBASADORZY NASZEJ FUNDACJI ZAGRAJĄ NA PIŁKARSKIM EURO 2017!

Piłkarze Jarosław Jach i Łukasz Moneta, którzy są Ambasadorami Fundacji Dla Dzieci z Cukrzycą, zostali powołani do Reprezentacji Polski U-21 na Młodzieżowe Mistrzostwa Europy w piłce nożnej, które zostaną rozegrane w naszym kraju.

Zgrupowanie Reprezentacji rozpocznie się w Arłamowie i potrwa od 5 do 14 czerwca.  Następnie biało-czerwoni przeniosą się do Lublina, gdzie rozegrają dwa pierwsze mecze grupy A: ze Słowacją (16.06) i Szwecją (19.06). Na koniec grupowych zmagań w Kielcach podejmą Anglię (22.06). Euro U21 rozpocznie się 16, a zakończy 30 czerwca. Do półfinału awansują zwycięzcy trzech grup oraz najlepsza drużyna z drugiego miejsca.

Gratulujemy i trzymamy kciuki za jak najlepsze wyniki na turnieju!