Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z Cukrzycą

ROZPOCZYNAMY ZAPISY NA ZIMOWISKO 2016!

Zapraszamy młodzież oraz dzieci z opiekunami na 11 dniowy turnus w ośrodku w RYTRZE

Rezerwacja miejsc do połowy listopada 2015r.

Ośrodek JANTAR Gościniec Ryterski

• adres: Rytro 302; 33-343 Rytro
  • Koszt: ok. 1500,00 zł / osoba
  • Termin: 1.02.2016. - 11.02.2016.

Wpłaty na konto: Bz WBK 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655 lub w siedzibie Fundacji

Zaliczka 500 zł przy zapisie, pozostała kwota do 31.12.2015r.

Wiek uczestników - bez opiekunów może jechać młodzież od 12 roku życia.

W cenie zapewniamy:

• pełne wyżywienie
  • zakwaterowanie w pokojach 2, 3 i 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym
  • opiekę medyczną
  • dojazd autokarem
  • zajęcia z instruktorem narciarstwa: szkółka narciarska dla początkujących
  • 7 dniowy ski-pas / Stacja Narciarska Ryterski Raj (www.ryterskiraj.pl)

Turnus zaczyna się 01.02.2016r. obiadem i kończy śniadaniem 11.02.2016r.

W przypadku wcześniejszego wyjazdu uczestnika z turnusu nie będą zwracane pieniądze.

Za szkody wyrządzone przez dzieci na terenie Ośrodka finansowo odpowiadają rodzice.

Zebranie rodziców młodzieży wyjeżdżającej na turnus w siedzibie Fundacji: 20.01.2016r. (środa) godz.17:00.

Uwaga:
Proszę o pobranie i dokładne wypełnienie karty kolonijnej POBIERZ KARTĘ.