PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

ROZPOCZYNAMY ZAPISY NA ZIMOWISKO 2016!

Zapraszamy młodzież oraz dzieci z opiekunami na 11 dniowy turnus w ośrodku w RYTRZE

Rezerwacja miejsc do połowy listopada 2015r.

Ośrodek JANTAR Gościniec Ryterski

• adres: Rytro 302; 33-343 Rytro
  • Koszt: ok. 1500,00 zł / osoba
  • Termin: 1.02.2016. - 11.02.2016.

Wpłaty na konto: Bz WBK 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655 lub w siedzibie Fundacji

Zaliczka 500 zł przy zapisie, pozostała kwota do 31.12.2015r.

Wiek uczestników - bez opiekunów może jechać młodzież od 12 roku życia.

W cenie zapewniamy:

• pełne wyżywienie
  • zakwaterowanie w pokojach 2, 3 i 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym
  • opiekę medyczną
  • dojazd autokarem
  • zajęcia z instruktorem narciarstwa: szkółka narciarska dla początkujących
  • 7 dniowy ski-pas / Stacja Narciarska Ryterski Raj (www.ryterskiraj.pl)

Turnus zaczyna się 01.02.2016r. obiadem i kończy śniadaniem 11.02.2016r.

W przypadku wcześniejszego wyjazdu uczestnika z turnusu nie będą zwracane pieniądze.

Za szkody wyrządzone przez dzieci na terenie Ośrodka finansowo odpowiadają rodzice.

Zebranie rodziców młodzieży wyjeżdżającej na turnus w siedzibie Fundacji: 20.01.2016r. (środa) godz.17:00.

Uwaga:
Proszę o pobranie i dokładne wypełnienie karty kolonijnej POBIERZ KARTĘ.