ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

ROZPOCZYNAMY ZAPISY NA ZIMOWISKO 2016!

Zapraszamy młodzież oraz dzieci z opiekunami na 11 dniowy turnus w ośrodku w RYTRZE

Rezerwacja miejsc do połowy listopada 2015r.

Ośrodek JANTAR Gościniec Ryterski

• adres: Rytro 302; 33-343 Rytro
  • Koszt: ok. 1500,00 zł / osoba
  • Termin: 1.02.2016. - 11.02.2016.

Wpłaty na konto: Bz WBK 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655 lub w siedzibie Fundacji

Zaliczka 500 zł przy zapisie, pozostała kwota do 31.12.2015r.

Wiek uczestników - bez opiekunów może jechać młodzież od 12 roku życia.

W cenie zapewniamy:

• pełne wyżywienie
  • zakwaterowanie w pokojach 2, 3 i 4 osobowych z pełnym węzłem sanitarnym
  • opiekę medyczną
  • dojazd autokarem
  • zajęcia z instruktorem narciarstwa: szkółka narciarska dla początkujących
  • 7 dniowy ski-pas / Stacja Narciarska Ryterski Raj (www.ryterskiraj.pl)

Turnus zaczyna się 01.02.2016r. obiadem i kończy śniadaniem 11.02.2016r.

W przypadku wcześniejszego wyjazdu uczestnika z turnusu nie będą zwracane pieniądze.

Za szkody wyrządzone przez dzieci na terenie Ośrodka finansowo odpowiadają rodzice.

Zebranie rodziców młodzieży wyjeżdżającej na turnus w siedzibie Fundacji: 20.01.2016r. (środa) godz.17:00.

Uwaga:
Proszę o pobranie i dokładne wypełnienie karty kolonijnej POBIERZ KARTĘ.