KONSULTACJE INDYWIDUALNE. PSYCHOLOG. DIETETYK.OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY WRZESIEŃ 24.09. - 01.10.2021..ZAPYTANIE OFERTOWE DOT. PROJEKTU: „DIABTEAM – OBOZY SPORTOWE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY CHORUJĄCYCH NA CUKRZYCĘ TYPU 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego.Sierpniowe promocje w Diabetyk24 dla podopiecznych fundacjiZachęcamy do skorzystania z oferty promocyjnej w sklepie stacjonarnym Diabetyk24Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!

Życzenia Świąteczne od Fundacji Dla Dzieci z Cukrzycą

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy

Fundacja Dla Dzieci z Cukrzycą składa wszystkim podopiecznym, wolontariuszom  i sympatykom

najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz wielu radosnych chwil spędzonych w rodzinnym gronie.