PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

FREE STYLE LIBRE dla Podopiecznych Fundacji

Informujemy, iż wszystkei zestawy FreeStyle Libre zostały rozdysponowane.

KOCHANI PODOPIECZNI FUNDACJI

Dzięki uprzejmości firmy ABBOTT ... mamy dla Was KOLEJNE ZESTAWY FREESTYLE LIBRE :)

Tych, którzy nie mieli jeszcze okazji "skorzystania ze skanowania" zapraszamy do Fundacji:
kiedy: w terminie dyżurów Zarządu: PONIEDZIAŁKI i ŚRODY w godz. 15.00 -18.00
gdzie: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna 5/16 Warszawa

Zasady:
1. w pierwszej kolejności zaspokajamy potrzeby Podopiecznych Fundacji (słodkich wolontariuszy, subkontowiczów, kolonistów, turnusowiczów, uczestników szkoleń, etc. ... jednym słowem osób związanych z Fundacją)
2. nie ma rezerwacji,
3. dostępność - do wyczerpania zapasu
4. odbiór: osobisty w FUNDACJI, osoby spoza Warszawy prosimy o maila na adres: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl ze zgłoszeniem i podaniem adresu wysyłki (wyślemy pocztą, za pobraniem - koszt przesyłki)
5. prosimy o zabranie ze sobą (zgłoszenia mailowe - dołączenie skanu) DOKUMENTU POTWIERDZAJĄCEGO FAKT CHOROBY (orzeczenia, wypisu ze szpitala, etc.)
UWAGA: OSOBY NIEBĘDĄCE PODOPIECZNYMI FUNDACJI proszone są o wyrozumiałość i CIERPLIWOŚĆ - jak nie wyczerpiemy zapasów - damy znać :)