ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

Fundacja biegnie z WOŚP

15 stycznia Fundacja wspiera 25 Finał WOŚP !!!
Mamy swoje stoisko w dużym namiocie organizatorów i biegniemy z Jurkiem !!!

KTO BIEGNIE Z NAMI ???
Zgłaszajcie się do Fundacji po pakiety startowe. Zgłoszenia do 9 stycznia do godz. 18.00 pod tel. 602 586 071 lub mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl z podaniem swojego nr. telefonu.

Garść informacji organizacyjncyh dotyczących biegu z Fundacją:

1. Fundacja bierze na siebie organizację pakietów startowych: zarezerwujemy, opłacimy (30,00 PLN) i odbierzemy Wasze pakiety (pakiety rozdamy w Fundacji przed biegiem)

UWAGA:

a) Fundacja POKRYWA KOSZTY pakietów startowych (30,00 PLN) dla DIABETYKÓW

b) pozostali uczestnicy płacą za siebie sami (30,00 PLN - do rozliczenia w Fundacji)

2. Prosimy o wypełnienie i przesłanie skanu na adres: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl dokumentów z załącznika:

a) formularza zgłoszeniowego

b) oświadczenie

c) upoważnienia do odbioru pakietu

UWAGA:

a) dokumenty proszę przesłać skanem do dnia 9 stycznia do godz. 18.00 (opłacamy pakiety tylko do kompletnych zgłoszeń)

b) oryginały dokumentów proszę przynieść w niedzielę 15 stycznia do Fundacji