Wznawiamy nabór do Walecznych!Rozpoczynamy nabór do naszych fundacyjnych drużyn na III Halowe Mistrzostwa Polski w Piłce Nożnej Dzieci z Cukrzycą, które jak zwykle odbędą się w Suchym Lesie k. Poznania, w dniach 7-8 marca 2020r.Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycę

Fundacja biegnie z WOŚP

15 stycznia Fundacja wspiera 25 Finał WOŚP !!!
Mamy swoje stoisko w dużym namiocie organizatorów i biegniemy z Jurkiem !!!

KTO BIEGNIE Z NAMI ???
Zgłaszajcie się do Fundacji po pakiety startowe. Zgłoszenia do 9 stycznia do godz. 18.00 pod tel. 602 586 071 lub mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl z podaniem swojego nr. telefonu.

Garść informacji organizacyjncyh dotyczących biegu z Fundacją:

1. Fundacja bierze na siebie organizację pakietów startowych: zarezerwujemy, opłacimy (30,00 PLN) i odbierzemy Wasze pakiety (pakiety rozdamy w Fundacji przed biegiem)

UWAGA:

a) Fundacja POKRYWA KOSZTY pakietów startowych (30,00 PLN) dla DIABETYKÓW

b) pozostali uczestnicy płacą za siebie sami (30,00 PLN - do rozliczenia w Fundacji)

2. Prosimy o wypełnienie i przesłanie skanu na adres: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl dokumentów z załącznika:

a) formularza zgłoszeniowego

b) oświadczenie

c) upoważnienia do odbioru pakietu

UWAGA:

a) dokumenty proszę przesłać skanem do dnia 9 stycznia do godz. 18.00 (opłacamy pakiety tylko do kompletnych zgłoszeń)

b) oryginały dokumentów proszę przynieść w niedzielę 15 stycznia do Fundacji