Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

Fundacja biegnie z WOŚP

15 stycznia Fundacja wspiera 25 Finał WOŚP !!!
Mamy swoje stoisko w dużym namiocie organizatorów i biegniemy z Jurkiem !!!

KTO BIEGNIE Z NAMI ???
Zgłaszajcie się do Fundacji po pakiety startowe. Zgłoszenia do 9 stycznia do godz. 18.00 pod tel. 602 586 071 lub mail: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl z podaniem swojego nr. telefonu.

Garść informacji organizacyjncyh dotyczących biegu z Fundacją:

1. Fundacja bierze na siebie organizację pakietów startowych: zarezerwujemy, opłacimy (30,00 PLN) i odbierzemy Wasze pakiety (pakiety rozdamy w Fundacji przed biegiem)

UWAGA:

a) Fundacja POKRYWA KOSZTY pakietów startowych (30,00 PLN) dla DIABETYKÓW

b) pozostali uczestnicy płacą za siebie sami (30,00 PLN - do rozliczenia w Fundacji)

2. Prosimy o wypełnienie i przesłanie skanu na adres: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl dokumentów z załącznika:

a) formularza zgłoszeniowego

b) oświadczenie

c) upoważnienia do odbioru pakietu

UWAGA:

a) dokumenty proszę przesłać skanem do dnia 9 stycznia do godz. 18.00 (opłacamy pakiety tylko do kompletnych zgłoszeń)

b) oryginały dokumentów proszę przynieść w niedzielę 15 stycznia do Fundacji