Kierunek Aktywność - zapisy do projektuRuszyły zapisy do Projektu Kierunek Aktywność, edycja 2024/2025. Można zapisać się pod tym linkiem: https://foundationforchildrenwithdiabetes.my.site.com/s Diabetycy z województwa świętokrzyskiego dodatkowo mogą zapisywać się do projektu regionalnego, naprawdę warto!Zmiany w grafiku pracy Fundacji podczas wakacjiW związku z licznymi wyjazdami kadry na turnusy rehabilitacyjne, informujemy, że w okresie od 1.07.2024r. do 31.08.2024r. będzie obowiązywał wakacyjny grafik pracy w Fundacji.Jestem dorosły i co dalej? - warsztaty motywacyjne cz. 3Data: 12 czerwca (środa) Godzina: 19.00 do 21.00 Forma: on-line, spotkanie na platformie ZoomDrugie Spotkanie dla Mam już 9 czerwca 2024 z Edytą WojtczakZapraszamy na drugie Spotkanie dla Mam z Edytą Wojtczak Data: 9 czerwca (niedziela) Godzina: 11.00 do 13.00 Miejsce: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna 5/16, Warszawa,DIABTEAM 2024 - obozy sportoweDofinansowanie do obozów sportowych wiosna 2024 - zima 2025 Zapraszamy do zapisów. Nasi subkontowicze mają pierwszeństwo w zapisach.Zapytanie ofertowe - przewóz osób 6 obozów sportowychZapytanie ofertowe - organizacja obozów sportowychZapisy na obóz wspinaczkowo-trekkingowy dla osób 18+OBÓZ WSPINACZKOWO - TREKKINGOWY Kiedy: 15 wrzesień (niedziela) - 21 września (sobota) 2024r. Gdzie mieszkamy: w okolicy Krakowa Gdzie się wspinamy: skałki Jury Krakowsko - Częstochowskiej Gdzie wędrujemy: Beskidy, Gorce, Pieniny Dla kogo: DLA DOROSŁYCH 18+

Andrzejki z Fundacją

Serdecznie zapraszamy na integracyjne spotkanie z wróżbami w „Cztery pory roku” w Powsinie.

Dla kogo:

Dla dzieci z cukrzycą i ich opiekunów (1 dziecko + 1 opiekun), a w miarę wolnych miejsc rodzeństwo i osoby towarzyszące.

Kiedy:

26.11.2023 r. w godz. 11.00 - 13.30.

W programie:

- wróżby,

- jesienne przetwory,

- spacer po farmie,

- bliski kontakt z przyrodą i ze zwierzętami,

- poczęstunek przy ognisku,

Cena:

- udział dziecka z cukrzycą i 1 opiekuna – bezpłatny,

- rodzeństwo i osoby towarzyszące – 100 zł/os.

Gdzie:

Cztery Pory Roku

w Powsinie przy ul. Potułkały 15 (wjazd na prywatny parking)

Informacje dodatkowe:

- dojazd we własnym zakresie,

- zapewniamy dietę bezglutenową,

- ubranie najlepiej survivalowe,

- zapisy przez formularz rejestracyjny pod linkiem: Home (site.com)

- zapisy do 13.11.2023 do godz. 12.00.

Zapraszamy do udziału. Jak zwykle pierwszeństwo w zapisach mają nasi Subkontowicze.