Czerwcowe Wsparcie od Przyjaciół!Od lat niesiemy pomoc osobom, toczącym nierówną walkę z cukrzycą. Wsparcie z zewnątrz odgrywa tu ogromną rolę - chorzy potrzebują pomocy nawet, jeśli o nią nie proszą. Dziękujemy firmom, które wspierają naszą działalność. Wśród Przyjaciół powitaliśmy ostatnio Hotel Crocus: http://hotelcrocus.pl/ - cudownie, że tak chętnie angażują się Państwo w realizowane przez nas projekty!KONSULTACJE INDYWIDUALNE. DIETETYK.PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.

I KARNAWAŁ z FUNDACJĄ już 4 lutego 2017 !!!

KONIEC MIEJSC NA BAL :)

Do zobaczenia :)

I  KARNAWAŁ z FUNDACJĄ

Serdecznie zapraszamy

rodziców dzieci z cukrzycą, przyjaciół, znajomych, sympatyków …

na BAL KARNAWAŁOWY 2017 !!!

Restauracja KARPIELÓWKA, ul. Indiry Gandhi 11, Warszawa

• Termin: 04.02.2017 r. od godz. 20.00 do białego rana
  • Koszt: 200,00 PLN /osoba

Ilość miejsc ograniczona.

W PROGRAMIE:

Smaczne jadło i napitki:

• stół szwedzki: sałatki, przekąski i przystawki, desery, etc.
  • serwowane dania ciepłe
  • open bar: alkohol (wódka i wino)

Muzyka: DJ Memphis

• każdy z uczestników ma wpływ na muzykę J

Występ: Wojtek Fiedorczuk - Standup Polska

Loteria charytatywna: dochód na cele statutowe fundacji:

• atrakcyjne nagrody!
  • co drugi los wygrywa!

ZGŁOSZENIA:

Anna Jakuć:  tel. 502 386 335

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata 200,00 PLN/ osoba do dnia 20.01.2017. :

• w biurze Fundacji: poniedziałki i środy w godz. 15.00-18.00 oraz czwartki 10.00-12.00
  • na konto: BZ WBK 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655

z dopiskiem: bal 2017, imię i nazwisko uczestnika, adres mail

Po zaksięgowaniu wpłaty ZAPROSZENIE zostanie wysłane na wskazany mail w pliku PDF.