ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

I KARNAWAŁ z FUNDACJĄ już 4 lutego 2017 !!!

KONIEC MIEJSC NA BAL :)

Do zobaczenia :)

I  KARNAWAŁ z FUNDACJĄ

Serdecznie zapraszamy

rodziców dzieci z cukrzycą, przyjaciół, znajomych, sympatyków …

na BAL KARNAWAŁOWY 2017 !!!

Restauracja KARPIELÓWKA, ul. Indiry Gandhi 11, Warszawa

• Termin: 04.02.2017 r. od godz. 20.00 do białego rana
  • Koszt: 200,00 PLN /osoba

Ilość miejsc ograniczona.

W PROGRAMIE:

Smaczne jadło i napitki:

• stół szwedzki: sałatki, przekąski i przystawki, desery, etc.
  • serwowane dania ciepłe
  • open bar: alkohol (wódka i wino)

Muzyka: DJ Memphis

• każdy z uczestników ma wpływ na muzykę J

Występ: Wojtek Fiedorczuk - Standup Polska

Loteria charytatywna: dochód na cele statutowe fundacji:

• atrakcyjne nagrody!
  • co drugi los wygrywa!

ZGŁOSZENIA:

Anna Jakuć:  tel. 502 386 335

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłata 200,00 PLN/ osoba do dnia 20.01.2017. :

• w biurze Fundacji: poniedziałki i środy w godz. 15.00-18.00 oraz czwartki 10.00-12.00
  • na konto: BZ WBK 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655

z dopiskiem: bal 2017, imię i nazwisko uczestnika, adres mail

Po zaksięgowaniu wpłaty ZAPROSZENIE zostanie wysłane na wskazany mail w pliku PDF.