ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.31 października biuro fundacji nieczynneInformujemy, że w dniu 31 października biuro fundacji będzie nieczynne. Zapraszamy do kontaktu mailowego: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl

ANDRZEJKI 2022

Andrzejki fundacyjne, zabawy wróżby w Flob a dob

Co będziemy robić?

- zaczniemy od lania wosku przez klucz
- będziemy rzucać skórką z jabłka
- ustawiając buty, sprawdzimy kto pierwszy zmieni status i wyprowadzi się z domu
- oraz wiele innych i całe mnóstwo dobrej zabawy

A dla chętnych dorosłych tylko dobre wróżby z kart.

26 listopada o godzinie 16.00 dzieci w wieku 7-12 lat

26 listopada o godzinie 17.15 dzieci w wieku powyżej 13 lat

Flob a dob - klub edukacyjny dla dzieci
ul. E. Drużbackiej 15, 01-622 Warszawa