ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.31 października biuro fundacji nieczynneInformujemy, że w dniu 31 października biuro fundacji będzie nieczynne. Zapraszamy do kontaktu mailowego: fundacja@fundacja-cukrzyca.pl

Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!

Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. Wydarzenie organizowane jest już po raz trzeci – w pełni zdalnie. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro". Od godziny 10.00 do godz. 16.00, w sobotę 19 listopada, odbędzie się to wydarzenie w trybie całkowicie zdalnym. Konferencja będzie transmitowana w serwisie YouTube. Dostęp do transmisji jest bezpłatny dla wszystkich, ale konieczna jest rejestracja do czego gorąco namawiamy. Dodatkowo wszyscy zarejestrowani użytkownicy będą mogli wziąć udział w konkursie z atrakcyjnymi nagrodami!

Zapisz się już dzisiaj, bo edukacja chroni nasze jutro!

ZAPISY www.mojacukrzyca.org/konferencja