Hip hop dla Fundacji23 listopada w sobotę, do klubu Re, przy ulicy Świętego Krzyża 4 w Krakowie, zorganizowano pierwszy w historii Konkurs Recytacji Rapu, czyli sKRRt. Podczas imprezy, organizatorzy zorganizowali licytacje, z której dochód został przekazany na rzecz Fundacji Dla Dzieci Z Cukrzycą.#KoszulkaDlaZdrowia - weź udział w licytacji koszulki z podpisem Zlatana Ibrahimovicia!Mamy przyjemność ogłosić, że Prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej, Zbigniew Boniek, w ramach rozpoczęcia akcji #KoszulkaDlaZdrowia przekazał wyjątkowy przedmiot na aukcję internetową prowadzoną na rzecz Fundacji dla Dzieci z CukrzycąWarsztaty mydlarskieZrób własnoręczny prezent świąteczny!Zgrupowanie Słodkiej Polski U-11W minioną niedzielę 24 listopada dzięki uprzejmości PLEK Centrum Sportu w Poznaniu nasza kadra Słodka Polska U11 rozegrała kolejne mecze kontrolne.Instrukcja dla podopiecznych chcących rozliczyć Z SUBKONTA dopłatę do refundowanej FS LIBREPrzekazujemy informację, w jaki sposób Subkontowicze mogą rozliczyć z subkonta dopłatę do refundowanej FS LIBRYRelacja ze Światowego Dnia Walki z CukrzycąCukrzyca: chroń swoją rodzinę, to hasło tegorocznego Światowego Dnia Walki z Cukrzycą. Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą już 5. raz zorganizowała akcję publiczną, mającą na celu szerzenie wiedzy o cukrzycy wśród społeczeństwa. W tym roku stoiska Fundacji można było spotkać aż w sześciu sklepach sieci AuchanSzkolenie dla Wyższej Szkoły Policji w SzczytnieZ dumą informujemy, że 19 listopada nasza Fundacja we współpracy ze Stowarzyszeniem Słodka Jedynka przeprowadziła inauguracyjne szkolenie dla ponad 160 studentów Wyższej Szkoły Policji w Szczytnie z pierwszej pomocy osobie chorej na cukrzycęOgólnopolska kampania edukacyjna Dłuższe Życie z CukrzycąNasz partner, Cukrzyca.pl, dołącza kampanii edukacyjnej Dłuższe Życie z Cukrzycą

FREESTYLE LIBRE dla Podopiecznych Fundacji

KOCHANI PODOPIECZNI FUNDACJI

Z okazji Światowego Dnia Walki z Cukrzycą mamy dla Was PREZENT :)

Dzięki uprzejmości firmy ABBOTT możemy nieco UŁATWIĆ SŁODKIE ŻYCIE ...
... mamy dla Was ZESTAWY FREESTYLE LIBRE :)

Tych, którzy nie mieli jeszcze okazji "skorzystania ze skanowania" zapraszamy do Fundacji:
kiedy: w terminie dyżurów Zarządu: PONIEDZIAŁKI i ŚRODY w godz. 15.00 -18.00
gdzie: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna 5/16 Warszawa

Zasady:
1. w pierwszej kolejności zaspokajamy potrzeby Podopiecznych Fundacji (słodkich wolontariuszy, subkontowiczów, kolonistów, turnusowiczów, uczestników szkoleń, etc. ... jednym słowem osób związanych z Fundacją)
2. nie ma rezerwacji,
3. dostępność - do wyczerpania zapasu
4. w pierwszej kolejności: odbiór osobisty w FUNDACJI, osoby spoza Warszawy prosimy o maila na adres: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl ze zgłoszeniem i podaniem adresu wysyłki (wyślemy pocztą, za pobraniem - koszt przesyłki)
5. prosimy o zabranie ze sobą (zgłoszenia mailowe - dołączenie skanu) DOKUMENTU POTWIERDZAJĄCEGO FAKT CHOROBY (orzeczenia, wypisu ze szpitala, etc.)
6. OSOBY NIEBĘDĄCE PODOPIECZNYMI FUNDACJI proszone są o wyrozumiałość i CIERPLIWOŚĆ - jak nie wyczerpiemy zapasów - damy znać :)