PodziękowaniaBardzo dziękujemy firmie Diabetyk24 za przekazanie glukozy na nasze wakacyjne kolonie i turnusy oraz na turniej Insulin On Board Cup 2021DziękujemySerdecznie dziękujemy firmie Kolorowy Świat Bambino - producentowi i dystrybutorowi artykułów szkolnych oraz jej prezesowi, Panu Michałowi Skolimowskiemu, za przekazanie potężnej ilości gadżetów dla naszych podopiecznych!WYLICYTUJ PIERŚCIONEK Z LOGO FUNDACJI I KRYSZTAŁKAMI SVAROWSKIEGO!Zapraszamy do wzięcia udziału w naszej licytacji pierścionka ze skóry naturalnej i kryształkami Swarovskiego, ufundowany przez firmę Joccos Design!ROZPOCZYNAMY NABÓR NA OBOZY SPORTOWE lato 2021’Z przyjemnością informujemy, iż otrzymaliśmy dofinansowanie PFRON do organizacji OBOZÓW SPORTOWYCH dla dzieci i młodzieży z Ct1.Poznajcie Słodką Polskę - materiał Łączy Nas PiłkaJeśli ktoś jeszcze nie słyszał o naszych reprezentacjach Słodka POLSKA, koniecznie musi zobaczyć ten materiał!Zapytanie ofertowe dot. projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1”W związku z realizacją Projektu: „DIABTEAM – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzycę typu 1” współfinansowanego przez PFRON Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurą zapytania ofertowego, publikuje treść zapytania dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia obozu sportowego w czerwcu 2021r.Wielkie brawa dla Ambasadorów Fundacji!Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą składa ogromne podziękowania na ręce naszego Ambasadora Piotra Falfusa oraz Agnieszki Dąbrowskiej - Anotniuk dla zespołu firmy Ornsson Solutions za wsparcie w rozwoju interpersonalnym naszej kadry oraz podopiecznych.Firma Dale Carnegie Polska dołącza do grona Darczyńców, wspierających naszą Fundację!Z dumą informujemy, że w 10 maja w Fundacji dla Dzieci z Cukrzycą odbył się warsztat z Technik Prezentacji, przeprowadzony przez firmę Dale Carnegie Polska.

FREESTYLE LIBRE dla Podopiecznych Fundacji

KOCHANI PODOPIECZNI FUNDACJI

Z okazji Światowego Dnia Walki z Cukrzycą mamy dla Was PREZENT :)

Dzięki uprzejmości firmy ABBOTT możemy nieco UŁATWIĆ SŁODKIE ŻYCIE ...
... mamy dla Was ZESTAWY FREESTYLE LIBRE :)

Tych, którzy nie mieli jeszcze okazji "skorzystania ze skanowania" zapraszamy do Fundacji:
kiedy: w terminie dyżurów Zarządu: PONIEDZIAŁKI i ŚRODY w godz. 15.00 -18.00
gdzie: Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą, ul. Szpitalna 5/16 Warszawa

Zasady:
1. w pierwszej kolejności zaspokajamy potrzeby Podopiecznych Fundacji (słodkich wolontariuszy, subkontowiczów, kolonistów, turnusowiczów, uczestników szkoleń, etc. ... jednym słowem osób związanych z Fundacją)
2. nie ma rezerwacji,
3. dostępność - do wyczerpania zapasu
4. w pierwszej kolejności: odbiór osobisty w FUNDACJI, osoby spoza Warszawy prosimy o maila na adres: fundacja.cukrzyca@poczta.onet.pl ze zgłoszeniem i podaniem adresu wysyłki (wyślemy pocztą, za pobraniem - koszt przesyłki)
5. prosimy o zabranie ze sobą (zgłoszenia mailowe - dołączenie skanu) DOKUMENTU POTWIERDZAJĄCEGO FAKT CHOROBY (orzeczenia, wypisu ze szpitala, etc.)
6. OSOBY NIEBĘDĄCE PODOPIECZNYMI FUNDACJI proszone są o wyrozumiałość i CIERPLIWOŚĆ - jak nie wyczerpiemy zapasów - damy znać :)