Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!LASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżkiPark Linowy Tarzania - SZCZECINUwaga!!! Z uwagi na aktualną sytuację na Odrze zmuszeni jesteśmy odwołać zaplanowaną imprezę „NIE BĄDŹ TAKI, CHODŹ NA KAJAKI”.

RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKA

Serdecznie zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 16.00-17.00 od dnia 02.10.2022 r.
Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA
ZAPISY: Zgłoszenia przyjmujemy mailowo: sport@fundacja-cukrzyca.pl
W zgłoszeniu prosimy o informacje, czy jesteście Subkontowiczami.

WEJŚCIE na basen tylko zapisane wcześniej osoby (dziecko z cukrzycą + opiekun)!
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA: PIERWSZEŃSTWO PRZY ZAPISACH MAJĄ SUBKONTOWICZE

-----

Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘ

Termin: każda NIEDZIELA (z wyłączeniem świąt) w godz. 18.00-20.00 od dnia 02.10.2022r.
Miejsce: DOSiR "Prawy Brzeg", ul. Jagiellońska 7, 03-721 WARSZAWA
ZAPISY drogą mailową na adres: sport@fundacja-cukrzyca.pl