Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżkiPark Linowy Tarzania - SZCZECINUwaga!!! Z uwagi na aktualną sytuację na Odrze zmuszeni jesteśmy odwołać zaplanowaną imprezę „NIE BĄDŹ TAKI, CHODŹ NA KAJAKI”.

Piknik w parku linowym w Szczecinie

W ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.

Z dołu wszystko wygląda na łatwe i przyjemne, ale gdy już wisisz wysoko nad głowami innych punkt widzenia się nieco zmienia. Po przejściu wszystkich wymarzonych tras zasiedliśmy wspólnie do stołu, ugasić pragnienie i dosłodzić się nieco pysznymi i zdrowymi owocami.

Dzięki spotkaniu dzieci mogły nie tylko poszaleć, ale poznać się ze sobą, a rodzice mieli czas na rozmowę i wymianę doświadczeń. Gratulujemy uczestnikom odwagi! Byliście rewelacyjni! Ogromnie cieszymy się, że udało nam się spotkać i lepiej poznać.

Dziękujemy niezawodnym organizatorom: Kamili Olber i Edycie Nalepie.