Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

Park Linowy Tarzania - SZCZECIN

Uwaga!!!

Z uwagi na aktualną sytuację na Odrze zmuszeni jesteśmy odwołać zaplanowaną imprezę „NIE BĄDŹ TAKI, CHODŹ NA KAJAKI”.

W zamian chcielibyśmy zaprosić nasze Słodziaki na spotkanie i wspólną wspinaczkę w Parku Linowym „Tarzania” @Tarzania.Parki 27.08.2022 na godzinę 11.00.

Nasze dzieciaki czeka wspaniałe 2 godzinne zdobywanie tras o różnym stopniu trudności.

Na spotkanie obowiązują zapisy do 24.08.2022 do godziny 12.00.

Wpisowe za dziecko z cukrzycą 15 zł, za rodzeństwo 45 zł.

Zachęcamy do podzielenia się własnymi wypiekami.

Ilość miejsc ograniczona, pierwszeństwo mają subkontowicze Fundacji.

Po wspinaczce proponujemy wspólny spacer dookoła Jez. Głębokiego.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

ZAPISY: https://cukrzyca.force.com/s/?tabset-74f0e=1

Wpisowe płatne na konto: 75 1090 1043 0000 0000 0501 2655 do dnia 25.08.2022.

W tytule przelewu wpisujemy: TARZANIA raz imię i nazwisko dziecka.

Uwaga – Park Trampolin „Tarzania” ze względów bezpieczeństwa zastrzega sobie prawo, w wypadku nieodpowiedniej pogody do przełożenia spotkania na termin późniejszy.