Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

Zapraszamy na OBÓZ TREKKINGOWY !!!

ZAPRASZAMY NA WRZEŚNIOWY OBÓZ TREKKINGOWY !!!

OBÓZ TREKKINGOWY (pieszo po beskidzkich szlakach oraz jazda na rolkach, tenis ziemny, sporty drużynowe, basen)

Termin: 7-13 października 2022 r.       30 uczestników
Dla kogo: MŁODZIEŻ 11-17 lat
Koszt w ramach projektu: 1.000,00 PLN/osoba
Ośrodek: Hotel RyterSki (Rytro) https://ryterski.pl

_______________________________

Kto może uczestniczyć w obozach:

- dzieci i młodzież z Ct1 z AKTUALNYM ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI

KOSZT OBOZU w ramach projektu 1.000,00 PLN/ osoba (nie ma możliwości płacenia bonem turystycznym), dla osób:

- z AKTUALNYM ORZECZENIEM o niepełnosprawności (z uwzględnieniem przedłużeniem na mocy rozporządzenia covidowego),

oraz

- biorących udział w OBOZIE pierwszy raz w okresie od 1 CZERWCA 2022.

KOSZT OBOZU bez udziału w projekcie: 1.800,00 PLN/ osoba, dla osób:

- zdrowych lub bez orzeczenia o nieoełnosprawności

- z orzeczeniem biorących udział w obozie po raz kolejny po 1 czerwca 2022.

W ramach obozu zapewniamy:

- opiekę: wychowawczą, instruktorską, medyczną/ diabetologiczną

- zakwaterowanie w pokojach z pełnym węzłem sanitarnym,

- 4 posiłki (3 główne + II śniadanie), diety wykluczeniowe

- zajęcia ze wskazanych opisie zajęć sportowych, sprzęt sportowy,

- przejazd autokarem Warszawa – ośrodek - Warszawa

- zajęcia integracyjne i świetną zabawę

ZGŁOSZENIA:

Zgłoszenia przez formularz online od 20.06.2022.  do 25 LIPCA 2022.

Cena 1000,00 PLN: https://cukrzyca.force.com/s/

Cena 1800,00 PLN: https://cukrzyca.force.com/s/