ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

PSYCHOLOG - KONSULTACJE INDYWIDUALNE.

Zapraszamy do udziału w INDYWIDUALNYCH KONSULTACJACH kierowanych do osób chorujących na cukrzycę oraz ich opiekunów.

INDYWIDUALNE KONSULTACJE z p. Moniką Godlewską

najbliższy termin :  28.05.2022 (sobota) W godzianch 10:00 - 17:00

gdzie? w Fundacji, ul. Szpitalna 5/16 w Warszawie

INDYWIDUALNE KONSULTACJE z p. Hanną Bem

najbliższy termin : 21.05.2022 (sobota) w godzinach 9:00-13:00

gdzie? w Fundacji, ul. Szpitalna 5/16 w Warszawie

Przypominamy o mozliwości odbycia konsultacji telefonicznej z p. H.Bem w każdą środę w godzinach 7:00-11:00.

Zapisy mailem: akademia@fundacja-cukrzyca.pl

UWAGA: do udziału osób niepełnoletnich we wsparciu psychologicznym niezbędne jest podpisana przez opiekuna prawnego "Zgoda na uczestnictwo we wsparciu" (pobierz formularz) dostarczona do Fundacji najpóźniej w dniu udzielenia pierwszego wsparcia.