ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

WSPINACZKOWY DZIEŃ DZIECKA

UWAGA !!!
ZMIANA TERMINU WSPINACZKOWEGO DNIA DZIECKA na 12 czewrca !!!
Wspinaczkowy DZIEŃ DZIECKA w Dolinie Kobylańskiej
12 czerwca 2022 (niedziela) godz. 10.45 - 17.00
Zapraszamy DZIECI I MŁODZIEŻ Z CUKRZYCĄ wraz z RODZINAMI
na wspinaczkowo - ekologiczny DZIEŃ DZIECKA
Jest to pierwsze FUNDACYJNE spotkanie integracyjne na terenie Małopolski,
będzie to zatem DOSKONAŁA OKAZJA ABY SIĘ LEPIEJ POZNAĆ

PROGRAM:
ZAJĘCIA WSPINACZKOWE
„pierwszy krok w skałach” prowadzone przez instruktorów z HIGH FORMAT
EKO ZAJĘCIA
z animatorami z KOZART (z udziałem gości – małych kózek)
Planujemy również COŚ NA ZĄB oraz degustację wyrobów z mleka koziego (prosimy o zgłaszanie DIETY BEZGLUTENOWEJ)
DOJAZD: własny
KOSZT: UDZIAŁ BEZPŁATNY
ZAPISY: do 5.06.2022. przez formularz elektroniczny:
Ilość miejsc ograniczona - o udziale decyduje kolejność zgłoszeń, oczywiście pierwszeństwo przy naborze mają SUBKONTOWICZE
Szczegółowe informacje przekażemy osobom zapisanym na imprezę.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY