Pomóżmy CukierAsom trafić na koszulki Lecha PoznańKibice wybiorą organizację, której logo pojawi się na froncie koszulek Lecha Poznań podczas wyjazdowego pucharowego meczu z Hapoelem Beer Sheva. Zachęcamy do głosowania na cukrzycową drużynę piłkarską CukierAsy!RUSZA FUNDACYJNY BASEN, KOSZYKÓWKA I SIATKÓWKAOd 2 października zapraszamy młodzież i dzieci z opiekunami do skorzystania z BEZPŁATNEGO BASENU. Dorosłych i młodzież powyżej 16 roku życia zapraszamy również na KOSZYKÓWKĘ i SIATKÓWKĘLASEROTERAPIA - PAŹDZIERNIK 2022ZAPYTANIA OFERTOWE DOTYCZĄCE ORGANIZACJI ZIMOWYCH OBOZÓW SPORTOWYCHW związku z organizacją obozów sportowych, w ramach projektu „DIABTEAM 2022 – obozy sportowe dla dzieci i młodzieży chorujących na cukrzyce typu 1” współfinansowanego przez PFRON, Fundacja dla Dzieci z Cukrzycą realizując procedurę zapytania ofertowego, publikuje treść zapytań dotyczącego zamówienia usługi polegającej na organizacji zaplecza do przeprowadzenia zimowych obozów sportowych.KONTYNUUJEMY akcję DOM!!!W tym roku po raz czwarty organizujemy fundacyjny DOM, czyli Dajmy Odpocząć Mamom!!! Jak sama nazwa wskazuje, wyjazd jest organizowany z myślą o Mamach, które w weekend 01-02 paź-dziernika. zwalniamy z codziennych obowiązków cukrzycowych!!!Piknik w parku linowym w SzczecinieW ostatnich dniach sierpnia spotkaliśmy się w Szczecinie, w Parku Linowym Tarzania, gdzie przez dwie godziny dzieciaki śmigały zwinnie po różnych trasach, ucząc się opanowania, odpowiedzialności, ćwicząc równowagę i przełamując swoje lęki.PSYCHOLOG. KONSULTACJE INDYWIDUALNE.Rabat dla podopiecznych w gadzetydiabetyka.plSpecjalna oferta od sklepu gadzetydiabetyka.pl dająca 10% zniżki

KONSULTACJE INDYWIDUALNE Z DIETETYKIEM

ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA ZE WSPARCIA DIETETYCZNEGO

Jeżeli:

• masz problem z dobrym wyrównaniem metabolicznym,
  • nie wiesz, jak zastosować w praktyce zasady diety o niskim indeksie glikemicznym,
  • sprawia Ci trudność prawidłowe liczenie wymienników węglowodanowych i białkowo – tłuszczowych,
  • zastanawiasz się, czy Twoja dieta jest prawidłowa

lub też

• cierpisz na choroby dodatkowe m.in. nadciśnienie tętnicze, Hashimoto, celiakię,
  • masz nieprawidłowe wyniki badań np. podwyższony poziom cholesterolu, zbyt niską wartość hemoglobiny,
  • borykasz się a nadwagą lub otyłością,

koniecznie skorzystaj z możliwości konsultacji z dietetykiem. Serdecznie zapraszamy!

kiedy?  w dniach 28.04.2022 (CZWARTEK) W GODZINACH 16:00 - 18:30

gdzie? spotkanie on-line

Spotkania poprowadzi pani Katarzyna Szybiak

Zapisy mailem: akademia@fundacja-cukrzyca.pl