ZMIANY SKÓRNE w wyniku stosowaniu pomp/sensorów.Trójmiasto, okolice oraz wszyscy zainteresowani! Jeśli problem zmian skórnych wywołanych przez w/w urządzenia medyczne dotyczy Twojego dziecka możesz skorzystać z bezpłatnego poszerzenia diagnostyki w tym kierunku!ANDRZEJKI 2022Wirtualna Konferencja z okazji Światowego Dnia Cukrzycy już 19 listopada!Zapraszamy na 3. Wirtualną Konferencją mojacukrzyca.org. W tym roku organizatorzy nawiązują do oficjalnego hasła Światowego Dnia Cukrzycy - "Edukacja chroni nasze jutro".Świąteczne spotkanie i stroików dłubanie SZCZECINŚwiatowy Dzień Cukrzycy 2022 - Edukacja chroni nasze jutroJak co roku, 14 listopada przypada Światowy Dzień Cukrzycy. W 2022 roku obchodzimy go pod hasłem "Edukacja społeczna w obszarze cukrzycy dla ochrony jutra"."DIAGNOZA ... I CO DALEJ ?" - nasz poradnikJesteś RODZICEM dziecka ze świeżo zdiagnozowaną CUKRZYCĄ TYPU 1? Nie wiesz, jak się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Przygotowaliśmy poradnik, który pomoże odnaleźć się w cukrzycowej rzeczywistości. "Diagnoza… i co dalej?" Zapraszamy do lektury!Obchody Światowego Dnia Cukrzycy 2022. Debata i premiera naszej broszuryZ okazji nadchodzącego Światowego Dnia Cukrzycy, już 9 listopada w Warszawie odbędzie się debata organizowana przez Polskie Towarzystwo Diabetologiczne. Miło nam poinformować, że nie zabraknie tam także nas, a podczas debaty oficjalnie zaprezentujemy naszą broszurę "Diagnoza i co dalej...?"Zmiany w refundacji sensorów od 01.01.2023 rokuW związku ze zmianami w refundacji sensorów przedstawiamy podstawowe informacje na ten temat.

WARSZTATY WIELKANOCNE dla dzieci i młodzieży.

ZAPRASZAMY NA

WARSZTATY WIELKANOCNE DLA DZIECI I MŁODZIEŻY.

9 KWIETNIA (SOBOTA) GODZ. 16:00-19:00

GDZIE:  stacjonarnie  w Fundacji REKIN ul. Grójecka 107 (na antresoli) w Warszawie

DLA KOGO: dzieci ( od lat 5) i młodzież z Ct1 (rodzeństwo w miarę wolnych miejsc)

KOSZT:  subkontowicze BEZPŁATNIE, pozostali uczestnicy 75 zł. od osoby

TEMAT: własnoręcznie wykonane ozdoby świąteczne

ZAPISY ->  przez formularz elektroniczny do 6 KWIETNIA ->

O zakwalifikowaniu się decyduje kolejność zgłoszeń.

Pierwszeństwo udziału mają subkontowicze.

Zapraszamy